USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Лист з Аргентини: волинянка розшукує родичів

28 Червня 2014 08:00
Життя людини – незвідане, а історія нашої країни – надзвичайно строката. Різні події й обставини спонукають кожного з нас відповідно діяти. У далекому 1938 році рідну землю назавжди залишав Афанасій Пилипчук. Із села Брани Горохівського району, що на Волині, він виїжджав до Аргентини - разом зі своєю сім’єю: дружиною Марією і 7-річним сином Олексою.

Ми не знаємо всієї історії цієї родини, бо сповістила нам про неї внучка Афанасія Пилипчука – Анна. Вона зараз мешкає в Аргентині і намагається розшукати в Україні родичів. Про це пише «Volyn Times».

Пані Анна надіслала копії свідоцтв про народження своїх дідуся і бабусі, а також кілька світлин – одна з них зроблена безпосередньо перед виїздом до Аргентини.



Отож, зі свідоцтва дідуся дізнаємося, що він народився 17 січня 1904 року у селі Брани. Його батьки – Петро Петрович і Фекла Миколаївна.



А зі свідоцтва бабусі – Марії Сафульки – відомо, що вона народилася 14 серпня 1906 року у селі Брани. Її батьки – Іларіон Гаврилович і Анна Кириківна.



У Пилипчуків був син – Олекса Пилипчук, батько Анни. Він народився 1931 року.





У 2009 році Олекси не стало. Оговтавшись від втрати, донька почала шукати інформацію, пов’язану з родиною. Зі слів Анни Пилипчук, її тато не дуже любив розповідати про минуле – оскільки життя їхнє було важким. Їй вдалося знайти кілька фотографій і свідоцтва про народження. Зображені на загальній світлині діти, - ймовірно, - сестри і брати Олекси Пилипчука. Зараз їм може бути приблизно 80 років.

Якщо у Вас є будь-яка інформація про цю родину або Ви можете надати контакти людей, які її можуть знати, просимо повідомити про це електронним листом на адресу: [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
порадник Показати IP 28 Червня 2014 12:54
Повідомте цю інфу адвокату С.Сафульку. Напевно, це його родина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus