USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Волиняни в Аргентині допомагають бійцям ЗСУ

15 Червня 2015 14:11
Батьки Григорія Перкевича родом з Волині – Ковельського та Турійського районів. Декілька років родина Перкевичів навіть мешкала в Ковелі. Про роки прожиті на Волині вони яскраво пам’ятають і завжди переймаються долею України, навіть будучи далеко за її межами.

Нині Григорій Перкевич мешкає в Аргентині і всіляко намагається підтримати українців у їхній боротьбі проти агресора.

Про це розповів друг родини Степан Троцюк, який надіслав у редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини листа. Сам він народився в Аргентині, але з 1956 року проживає на Волині.

«В Аргентині Перкевичі чим можутьдопомагають Україні», - пише Троцюк.

Сам Григорій Перкевич на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікував інформацію про нещодавній захід, який вдалося організувати серед спільноти українців в Аргентині.

«Кошти, зібрані під час благодійного заходу в Посольстві України небайдужими аргентинцями та представниками української громади на лікування українських бійців, передали за призначенням 11 червня цього року представник Союзу українок Аргентини Євгенія Литвин.

Вона зараз перебуває в Україні, передала кошти, зібрані під час культурно-благодійного заходу в Посольстві Україні, який відбувся 15 березня цього року до Центрального військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України. Ці кошти будуть використані для придбання необхідного обладнання та матеріалів для лікування та оздоровлення бійців Збройних Сил України, тих, хто захищали незалежність та державний суверенітет України на сході нашої держави.

Ще раз висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до цієї шляхетної акції! Українці Аргентини знову продемонстрували практичну підтримку своїй історичній Батьківщині та її героїчним Збройним Силам», - йдеться у повідомленні.

Sin palabra para agregar, estamos en todos lados y las mujeres mas.

Posted by грегорий Перкевич Луцюк on 14 червня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus