USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Макс Кідрук у Луцьку: презентація трилера

25 Вересня 2014 23:10
Свій новий технотрилер «Жорстоке небо» Макс Кідрук презентував у Луцьку 25 вересня в Палаці учнівської молоді.

Перед тим, як представити роман, Кідрук провів дві міні-лекції – перша називалася «Шкільна та Нешкільна фізика», друга – «Чому літак летить».

Мета їх, зі слів самого автора, - заохотити аудиторію читати книги про авіацію. А саме на цю тему його останній роман - «Жорстоке небо».



«Я ніколи не розказую сюжет роману. Ви його прочитаєте всі, я в цьому впевнений», - зазначив автор.

Проте додав, що історія заснована на двох реальних авіакатастрофах, одна з яких сталася в Тайвані, міжнародному аеропорту Чанґ-Шек, інша – в Лондоні, аеропорту Хітроу.



Варто зазначити, що охочих послухати Кідрука виявилося набагато більше, ніж очікували організатори. Ще не було 19 години – зазначеного часу початку події, - як вільних місць у залі не залишилося. Найбільше цим перейнявся сам Макс. «Слухай, це ж негарно якось, люди ж гроші заплатили», - звернувся він до однієї з організаторок. Отож довелося поспіхом шукати стільці і ставити в центр кімнати.

«Жорстоке небо» - перший роман Кідрука, в якому головною героїнею є жінка. Перший, але не останній, бо хлопець зізнався, що «з персонажа-жінки можна висмикнути більше стьобних моментів, ніж з хлопака».

Автор також анонсував новий проект «Науково-популярні лекції про космологію, квантову фізику та відкриття». Почнуть реалізовувати його у жовтні, у Рівному, але Кідрук висловив сподівання, що, мовляв, «експортуємо і до вас, в Луцьк».

Щодо творчих планів на майбутнє, Кідрук зізнався, що пише черговий роман, але розповідати бодай щось про нього відмовився. Натомість сказав, що зараз активно працює над публіцистичною книгою про події, які призвели до Майдану – на замовлення поляків. Ця книга не буде видана в Україні, бо орієнтована на Захід.

Насамкінець письменник подарував дві книги учасникам презентації та відкрив секрет, чому «Бонус» в кінці його книги не працює – йдеться про посилання на музику та третій, неофіційний тизер до роману. В посиланні в слові «litv» не вистачає букви «R» - litRv, - промах, зі слів автора, видавців.

Організаторами зустрічі виступили мистецьке об’єднання «СтендаЛь» та «Література.RV».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 26 Вересня 2014 07:18
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus