USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Маленькі волиняни спробують себе в ролі папараці

3 Жовтня 2008 13:14

На Волині днями стартував соціальний проект розвитку дитячої творчості фотомистецтва «Очима дитини». Про це розповіла співорганізатор творчої групи «Артмісто» Тетяна Романова під час прес-конференції у Луцькому прес-клубі реформ, – інформує 3 жовтня репортер «Волинських Новин».
Як зазначила пані Романова, конкурс має на меті залучити до участі в ньому перш за все жителів районів. «Діти у селах позбавлені можливості розвиватися творчо у повній мірі, але вони прагнуть цього і часто – дуже талановиті», – зазначила вона.
Фотоконкурс «Очима дитини» триватиме два з половиною місяця, тобто до грудня цього року. Його співорганізаторами, хоча поки словесно, є Міністерство сім’ї та молоді та Міністерство освіти та науки. За словами учасників прес-конференції, ці співорганізатори цілковито підтримали таку ідею і зауважили, що «з подібними пропозиціями зробити соціальний проект і «не нагріти на ньому руки» до них досі не зверталися».
Організатори наголосили, що разом з фотографіями вони чекатимуть й історій створення фото. Так, за їхніми словами, вони знатимуть напевно чи це дійсно робота цієї дитини, і ці ремарки допоможуть при оцінюванні робіт.
Особливістю цього заходу є те, що під час нагородження переможців (а оргкомітет пообіцяв, що переможених не буде – згадку про участь у конкурсі матимуть всі учасники), відбуватиметься експрес-конкурс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2008 14:42
Що за нове слово "параці"?
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2008 14:45
А може папарацці?
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2008 14:57
Парацці братимуть участь у експес-конкурсі? Слухайте, люди, у вас що з української мови було у школі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus