USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Малі волиняни - в гостях у диких звірів. ФОТО

7 Лютого 2014 09:26
Волинський туристичний клуб “Ми”, а також Міський центр туризму, спорту та краєзнавства разом із учнями НВК №26 в четвер 6 лютого відвідали Звірівське Мисливське господарство. Любителі природи приїхали до лісу не просто так, а з благородною метою: погодувати звірів, які проживають в даному місці.

Дітки привезли гостинці мешканцям мисливського господарства. Частували тваринок овочами, хлібом та іншими смаколиками. Тварини спершу трошки злякалися гостей, але потім деякі з них ніби позували на камеру.

Юним туристам вдалося побачити стадо оленів та лосів, ходили в гості до кабанихи Маші та її 4 діток. Туристичний клуб “Ми” вже не вперше приїздять до звірів – це вже четверта їхня поїздка. Та й дітям дуже подобається таке спілкування з природою. Адже завдяки таким поїздкам краще вдається усвідомити всю важливість та значимість природи.

Нагадаємо, акція «Гостинці для звірів» відбулася 6-го лютого, біля ЗОШ № 23.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus