USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У ЦУМі - виставка скульптур

8 Квітня 2015 12:12
Виставка скульптур «Мистецтво заради миру» відомого волинського митця Віктора Семенюка відкриється сьогодні у центральному універмазі "Луцьк". Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Назва виставки обрана не випадково, варто нагадати, ще у 2014 році волинський скульптор Віктор Семенюк виставив на аукціон свої ковані скульптури, аби вилучені кошти відправити на підтримку АТО. Зі слів Віктора, він просто не міг спокійно бути осторонь, коли в країні тривають військові дії, тому з допомогою мистецтва вирішив допомогти тим, хто боронить нашу країну.

Своєю чергою, Ігор Палиця таку ініціативу не тільки прийняв, а зробив дві корисні речі: скульптури, які автор виготовляв протягом 10 років, залишились цілісною колекцією у рідному місті, а у бійців 14-ої бригади з'явилися три позашляховики, які наприкінці лютого передали волонтеру Олександру Кравченку.

Так, Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» підготував до відправки у зону АТО три позашляховики для військових, а для Луцька придбав колекцію з тридцяти кованих скульптур.

А вже сьогодні, 8 квітня, на другому поверсі центрального універмагу міста відбудеться відкриття постійно діючої виставки придбаних кованих скульптур. Кожен зможе переглянути вироби волинського майстра Віктора Семенюка.

Усіх охочих запрошуємо 8 квітня о 17:00 у ЦУМ «Луцьк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus