USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маневицькі ліси охоронятиме цілодобово щонайменше 1000 осіб

28 Січня 2016 14:48
Посилюється охорона лісу від нелегальних копачів. Силовики з лісівниками значно посилять охорону Маневицьких лісів. Виконувач обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко прийняв рішення активізувати діяльність лісівників з охорони масивів, де можлива навала бурштинокопачів.

У цілодобове чергування заступає 300 працівників лісової охорони, та при потребі їх кількість буде збільшена.

Разом із працівниками державної лісової охорони лісову варту нестимуть 500 силовиків та 200 активістів.

Охорона лісів у Маневицькому районі – вимушений крок. Це пов’язано з тим, що нелегальні копачі знову пробують розхитати ситуацію навколо бурштинових копалень. У лісовому відомстві, втім, попереджають, що ситуація під пильним контролем, усі охоронні підрозділи забезпечені необхідними засобами і будуть жорстко реагувати на кожну провокативну спробу з боку нелегальних копачів.

Сергій ЦЮРИЦЬ,

прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства

На фото автора: Маневицькі ліси – під охороною.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 28 Січня 2016 17:09
там вже охороняти нема що , потрібно це було робити 2 роки тому , а за цей період одні галявини залишилися , Краще нехай охороняють лісівників з квартирком щоб мзду не брали , і не списували своі крадіжки на марсіан, як можна вивозити камазами ліс і розказувати людям що це невідомі особи вирізають,не вистачае слів і сил це читати і терпіти
Анонім Показати IP 28 Січня 2016 17:41
А потім знайдеться якийсьрозумник і буде вимагати зарплату за понаднормові
ого Показати IP 28 Січня 2016 19:46
Не цюриць а путо горохове
123 Показати IP 28 Січня 2016 22:03
Найбiльше зло для маневицького лiсу це наш директор радiон, його кишнути, i все буде ок. Кричав пару днiв тому, що нам( лiсничим, iнженерам i остальним спецiалiстам) не простить того,що вiн такий чесний,порядний мусить iздити по киэвах i платити не долугим якимось радникам i ще всяким сексотам грошi, щоб не вигнали його i весь коллектив лiсгоспу. Шановний пан Кватирко ми маэм великую надiю, що внас скоро буде наромальний директор, який буде дбати не тiльки про свiй добробут але i про коллектив.
н-дааа Показати IP 29 Січня 2016 09:17
шо й до чого в цій інформації? брєд сивої кобили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus