USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Марш у Києві: активісти виламали двері Жовтневого

17 Грудня 2017 15:57
Учасники акції "Марш за імпічмент", намагаючись потрапити у Жовтневий палац в Києві, спробували виламати двері та розбили вікна. У палаці триває концерт, на який прийшли з дітьми.

Про це повідомляє кореспондент УП з місця події.

Організатори акції, у тому числі і лідер "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі, намагаються заспокоїти натовп, просять зробити коридор, щоб люди залишили приміщення.

Поліція застосовує проти протестувальників вогнегасники.

До Жовтневого підтягуються додаткові сили Нацгвардії.


Нагадаємо, сьогодні у Києві вдруге відбувся "Марш за імпічмент". Згідно з річними підрахунками, акцію відвідали від 2 до 5 тис. осіб.

Як інформує УНІАН, мітингувальники кричать: «Пустіть народ до народного дому». Наразі відбувається бійка між мітингувальниками та правоохоронцями, які знаходяться всередині. Учасникам акції вдається поступово просуватися вперед – всередину будівлі. В мегафон організатори кричать, що "Порошенко -провокатор" і закликають людей пропустити всередину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 17 Грудня 2017 16:02
Пора некоторим антимайдан в Київ звозити, і білети в растов купувати.
Блуд Показати IP 17 Грудня 2017 18:38
Даже й не знаю шо краще в нашій країні: розігнати, чи терпіти. Якшо розігнати, то ми знаєм чим це закінчується, якщо не розігнати, то бабосів у них стільки, шо за пару днів буде мільйон тих протестуючих. Професійний революціонер Міхуіл в дєйствії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus