USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Учасники «Маршу за імпічмент» заблокували магазин Roshen

10 Грудня 2017 16:25
У Києві учасники «Маршу за імпічмент», які прийшли з Майдану під ізолятор СБУ в Аскольдовому провулку, заблокували магазин «Roshen», розташовий на вулиці Мазепи поруч з проїздом до ІТТ.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент Української правди.

У суботу магазин працює в звичайному режимі, у приміщенні перебувають люди, серед заблокованих є діти.

Організатори акції під ІТТ звернулися до учасників з проханням зробити коридор, щоб ним з магазину могли вийти люди, що залишилися у приміщенні. Згодом людей з магазину випустили, у приміщенні залишилися співробітники закладу. Люди скандують "Порошенка на нари" та кидають у магазин сніжки.

Після нетривалого мітингу під ізолятором СБУ лишилася частина мітингарів, решта попрямували до будівлі Генпрокуратури на вул. Різницькій неподалік від площі Слави.

Як повідомив у своєму Фейсбук Віталій Червоненко, активісти розтрощили вітрини магазину Roshen на Хрещатику. «Марш Саакашвілі звівся до биття вітрин «Рошену», - написав він.
Нагадаємо, сьогодні організатори маршу з вимогою прийняття закону про імпічмент оголосили 4 вимоги до Верховної Ради України, яка повинна їх прийняти з 19 по 22 грудня. Серед вимог - закон про імпічмент, закон про антикорупційний суд, в другому читанні прийняти закон про вибори. І четверта вимога - відставка генерального прокурора Юрія Луценка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus