USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Марш за імпічмент» завершився, мітингувальники розійшлися

17 Грудня 2017 19:46
У Києві завершилася акція «Марш за імпічмент», організована екс-президентом Грузії, лідером партії «Рух нових сил» Міхеїлом Саакашвілі.

Як передає УНІАН, після виступу Саакашвілі на площі Конституції біля Верховної Ради мітингувальники розійшлися.

Біля Жовтневого палацу, де відбувалися сутички з правоохоронцями, мітингувальників теж вже немає, але із зовнішнього боку незначна кількість службовців Нацгвардії перекрили всі входи до палацу і не розходяться.

Сам Саакашвілі після нетривалого мітингу на Площі Конституції перед Верховною Радою попрощався з мітигувальниками на вулиці Грушевського.

Як повідомлялося, учасники акції «Марш за імпічмент» намагалися прорватися всередину Жовтневого палацу, щоб облаштувати там свій штаб, але на заваді їм стали правоохоронці. Між мітингувальниками і правоохоронцями сталася штовханина.

Саакашвілі закликав не піддаватися на провокації і заявив, що «насилля - це не наш шлях». За його словами, немає сенсу пробиватися в Жовтневий палац, оскільки це може спровокувати насильство. Він закликав своїх прихильників йти до Верховної Ради.

Нагадаємо, сьогодні у Києві вдруге відбувся "Марш за імпічмент". Учасники акції "Марш за імпічмент", намагаючись потрапити у Жовтневий палац в Києві, виламали двері та розбили вікна.

Близько 50 правоохоронців намагаються виштовхати частину учасників акції «Марш за імпічмент», яким вдалося прорватися частково всередину Жовтневого палацу.

Посли Канади і Британії засудили спробу прихильників Саакашвілі зайняти Жовтневий палац.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Блуд Показати IP 17 Грудня 2017 23:05
Все логічно, має бути 8 робочих годин на день. Їм за ніч не платять, то вони й додом пішли. А завтра зранку знов на роботу вийдуть. Українці - відповідальні працівники)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus