USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Маршрут № 30 їздитиме у Підгайці

13 Грудня 2016 18:11
Виконком Луцької міськради продовжив міський маршрут № 30 до сусіднього села.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому 13 грудня.

Начальник управління транспорту і зв’язку Анатолій Миронюк повідомив, що до виконкому звернувся Підгайцівський сільський голова і попросив до 15 січня продовжити маршрутку № 30.

Нагадаємо, з 1 грудня міські маршрутки не їздитимуть до навколишніх сіл. І це не влаштовує Підгайцівську сільську раду, чиї мешканці їздять маршруткою № 30 до Луцька. Так, департамент інфраструктури ОДА їм пропонує ввести приміський маршрут, який не їхатиме центром міста, а висадка пасажирів буде на вулиці Глушець.

Сільський голова Юрій Семенюк повідомив, що чимало жителів села Підгайці працюють в Луцьку, користуються міським транспортом. Крім того, він повідомив, що сільська рада готова розглядати співпрацю, але про об’єднання з Луцьком поки не йдеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Автоперевізник Показати IP 13 Грудня 2016 21:32
Що? Гроші пішли не в ту кишеню, коли почав перевезення 251 маршрут, в якому зручно добиратися до центрального ринку і в зворотньому напрямку.
ТТ до Автоперевізник Показати IP 13 Грудня 2016 21:55
Ваші гроші за иаршрут 251 пішли в ту кишеню, а просто знеї ще не витягли щоб перекласти до іншої, тому поки прикатуйте його для Голєвої і ко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus