USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Одеському порту виявили масштабну партію наркотиків. Відео

2 Березня 2020 15:39
Співробітники Служби безпеки перешкодили контрабанді в Україну міжнародним транснаціональним злочинним угрупованням понад 30 кг кокаїну з однієї з країн Латинської Америки.

Незаконний вантаж потрапив до України через один із портів на Одещині.

Про це повідомляє Zik.
Згідно з повідомленням, було встановлено, що у середині лютого 2020 року до Морського торговельного порту «Южний» в Одеській області, з однієї з південно-американських країн надійшов вантажний контейнер з автомобілями. Під час поглибленого митного огляду вантажу правоохоронці виявили 31 брикет з високоякісним кокаїном, загальною вагою майже 31 кг. За мірками чорного ринку орієнтовна вартість вилученого наркотику становить понад 90 млн гривень.
Згодом правоохоронці встановили, що частину ввезеного кокаїну зловмисники планували контрабандою перемістити до країн Європейського Союзу.

Як зазначається, під час проведення контрольованої спецоперації правоохоронці «взяли» у Києві трьох учасників угруповання, зокрема одного іноземного співорганізатора наркобізнесу. Відомо, що затримання відбулось після закладання брикетів з кокаїном до спеціально виготовленого сховку в автомобілі кур’єра для перевезення до ЄС.
Встановлено, що протягом 2020 року учасники угруповання планували здійснити ще декілька контрабандних поставок до України, а це майже 500 кілограмів кокаїну для подальшого збуту на території нашої держави та країнах ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus