USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майбутні волинські депутати пройшли перевірку «на відмінно»

13 Лютого 2013 13:29
Майже усі волинські кандидати у депутати до Волинської облради пройшли перевірку «на чесність» та здали її «на відмінно». Тепер виборці голосуватимуть повторно на проміжних виборах, оскільки два депутати-мажоритарники були обрані до Верховної Ради.

Про це йшлося 13-ого лютого на дискусійному круглому столі, організатором якого виступила волинська регіональна платформа громадського руху «Чесно» й Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.

«У цьому році виборча комісія нікому не відмовила. Усі кандидати, які хотіли балотуватися і звернулися з відповідною заявою до територіальних виборчих комісій, отримали на це благословення. 1 лютого завершився процес формування дільничних виборчих комісій, а 17 лютого відбудеться голосування. До 22 лютого територіальна виборча комісія повинна на основі протоколів встановити результати виборів в двох округах» − повідомив волинський політолог Михайло Шелеп.

Нагадаємо, що проміжні вибори до Волинської обласної ради відбудуться 17 лютого, де виборці обиратимуть кандидатів у двох одномандатних «мажоритарках»: № 29 (Турійський район) та № 37 (м. Луцьк).
«Всі ви знаєте, що в сусідній Львівський, Рівненській області не спромоглися організувати вибори. У Львівській області через відсутнє фінансування вибори таки не відбулися, хоча формальний процес розпочався, а у Рівненській області вибори досі не розпочалися» − зазначив Шелеп.

З його слів, з восьми зареєстрованих партій у Луцьку, один кандидат від участі у проміжних виборах відмовився, а по Турійському окрузі з 14 партій залишилося лише 4, які будуть представлені в бюлетенях для голосування.

Зокрема голова ЛМГО «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу» Михайло Наход проаналізував волинських кандидатів у депутати до Волинської облради методикою руху «Чесно» і, як виявилося, майже усі кандидати пройшли перевірку «на відмінно».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маня Показати IP 13 Лютого 2013 13:54
Боже, ото да, на чесність пройшли на відмінно.Якими дураками ви рахуєте народ свій.А скільки вже накрали всі багачі, всі магнати, всі чесно працюють і платять податки.Один Лазорко чого вартий.Всі чесно стали багачами....
Ирен Показати IP 13 Лютого 2013 13:58
В сусідніх не спромоглися організувати а в нас раби підуть і дружно за магнатів,злодіїі будуть голосувати.А ,хто фінасує цих можновладців- це ж за рахунок нашиих податків,вони лізуть в дупутати, в сусідніх не дали коштів, бо розуимніші, може совість заговорила у цих чиновників. Хочуть лізти в дупутати, хай і себе фінансують, самі себе вибрають і самі собі крадуть,вонит все для себе, а нами дураками прикриваються.Чого дурні, бо бідні, а чого бідні,бо дурні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus