USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майбутніх першачків лучани можуть вже вести на медогляд

1 Березня 2017 10:25
Щоб не стояти в чергах в липні-серпні в поліклініках, батькам шестирічних дітей пропонують вже з початку року починати проходити медичні огляди.

Про це повідомив заступник Луцького міського голови Андрій Киця під час телепрограми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 1 березня.

Він зауважив: найбільше батьки скаржаться на черги в поліклініках у липні-серпні, напередодні початку навчального року і прийому діток до школи.

«Найперше тут спрацьовує людський фактор – чим ближче до школи, то батьки згадують, що треба пройти медогляд. Але це можна зробити протягом року. Тож відзавтра можна починати проходити медогляд і липень-серпень будуть розвантажені, а батькам буде і спокійніше і комфортніше», - пояснив він.

Додамо, батьки, чиї діти цьогоріч йдуть в перший клас, або ж розпочнуть навчання у дитсадках, мусять заповнити картку про проходження медогляду своїх чад. Для багатьох лучан, такий процес став тестом на витривалість. Адже треба пройти декілька кабінетів вузькопрофільних спеціалістів, а приймають вони за різним графіком, у різний час, також треба здати загальні аналізи, отримати заключення педіатра. До прикладу, торік тільки майбутніх «першачків» у Луцьку було майже 2,5 тисячі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДИТЯЧІ МЕДОГЛЯДИ В ЛУЦЬКІЙ ПОЛІКЛІНІЦІ: ЩО РОБИТИ З ЧЕРГАМИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus