USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Майбутнє 9-ої шахти: у Міненерго повідомили, що про ліквідацію не йдеться

20 Лютого 2018 13:25
У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості не приймали рішення про ліквідацію шахти №9 «Нововолинська». Таку відповідь за підписом профільного міністра Ігоря Насалика надали на зверненя нардепа Ігоря Гузя. Про це повідомили у прес-службі нардепа.

Нагадаємо, народний депутат Ігор Гузь звернувся до Президента Петра Порошенка та Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з вимогою не допустити ліквідацію одного із найважливіших підприємств округу – шахти № 9.

Як ідеться у відповіді на звернення Гузя, у Насалика не приймали рішення про ліквідацію 9-ої шахти.

За словами столичних чиновників, йдеться лише про реорганізацію ДП «Волиньвугілля» і створення окремого державного підприємства «Шахта №9 «Нововолинська» та передачу йому відповідного майна. Яка подальша доля шахти, у Міненергетики поки не уточнюють.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК У РЕГІОНАХ УКРАЇНИ ПАДАЄ ВИДОБУТОК ВУГІЛЛЯ І ЗРОСТАЄ ЙОГО ІМПОРТ З РФ

«Насалик не дав конкретної відповіді щодо майбутнього шахти. Будемо відслідковувати дії міністерства, щоб колектив міг використати весь потенціал видобування вугілля на підприємстві. Зараз у шахті запаси вугілля - 5,6 мільйона тонн, тому вона може працювати ще принаймні п'ять років», - прокоментував Ігор Гузь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus