USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Має вже 7 термінів у тюрмі: у Луцьку судили чоловіка, який обікрав церкву

14 Листопада 2022 11:05
У Луцьку судили зловмисника, який у вересні обікрав Хрестовоздвиженську церкву в Луцьку. 36-річного зловмисника правоохоронці знайшли на горищі в чужому одязі та з церковними грошима.

Правда, той зізнався: не пам’ятає, як туди потрапив. Хоча якраз напередодні вийшов із в’язниці і святкував перший день на волі, інформує 12 канал.

Під час судового засідання, на якому Сергію Тихонюку із Підгайців обирали покарання, стало відомо, що він уже 7 разів судимий – за крадіжки, розбої тощо. Вперше чоловік потрапив за ґрати ще у 15 років, а зараз йому – вже 36. Неодружений, батьків немає, є лише одна рідна сестра.

14 вересня чолвоік вийшов на волю із Маневицької колонії. А вже 15-го намагався обікрасти церкву, де його затримали на гарячому. Староста каже, що таким чином чоловік шукав можливості повернутися назад до в’язниці.

Натомість, як сам розповідає злодюжка, того дня він зустрів знайомого і вони випили пляшку горілки. Знайомий зробий йому презент – дав дві таблетки, проте які саме, чоловік не знає. З’їв їх, а до тями прийшов уже в кайданках.
Як зізнається Сергій Тихонюк, він не знає, як опинився на горищі храму і де в кишенях з’явилось 2756 гривень. Саме їх він і намагався винести з церкви. Та додав, що у вчиненому кається.

Суд засудив чоловіка за проникнення у храм та крадіжку грошей до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus