USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майстрів ефіру відзначили з нагоди професійного свята. ФОТО

13 Листопада 2013 15:23
З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку України у Медіа-домі Волинської ОДТРК відзначили переможців конкурсу творчої майстерності «Професіонал ефіру».

Представники благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» нагородили найкращі теле- та радіороботи. Переможці у номінаціях «Краща режисерська робота», «Краща операторська робота», «Краща звукорежисерська робота», «Кращий ведучий», «Кращий радіоведучий», «Краща реклама», «Кращий інформаційний сюжет», «Краща тематична передача», «Кращий репортаж», «Кращий нарис (фільм)», «Кращий автор культурологічних проектів» отримали премії у розмірі 1000 гривень.

Серед відзначених номінантів – телефільми «Легенда очима правди», «Алея героїв», передачі «Однокрилий соловейко, «Театр перед мікрофоном», «Урок для ... батьків», «Музей Волинської ікони», «Літературна вітальня», проекти «Луцьк: приємне відкриття», «Макарони «Аванті», інформаційний сюжет «Пам’ять живе. Історія загибелі корабля «Адмірал Нахімов», репортаж «Українська вишиванка», нариси «За 4 секунди до зими», «Лесіаоба». Нагороди також отримали група «Ранку Волині», телепрограми «Місто».

Від імені засновника фонду, народного депутата України Ігоря Палиці привітала майстрів ефіру заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич: «Коли ми говоримо про поняття «професіонал», то це якнайкраще відповідає вашій діяльності. Те, що благодійний фонд підтримав конкурс «Професіонал ефіру» – результат загальної оцінки роботи Волинської ОДТРК, де сумлінно працюють достойні люди. Бажаю здоров’я, сил і натхнення, вдячних глядачів, які відповідатимуть за інтелектуальним та естетичним рівнем програмам вашої телестудії».
ЧИТАТИ ЩЕ: ВІДОМІ УКРАЇНСЬКІ КІНОСТРІЧКИ – ТЕПЕР НА ВТ. ФОТО
Генеральний директор Волинської ОДТРК Ольга Куліш привітала працівників зі святом, вручила грамоти та премії телерадіокомпанії, а також зазначила, що «в дорозі» грамоти Державного комітету телебачення та радіомовлення України. А телеоператор Валерій Фетисов буде нагороджений почесною грамотою Верховної Ради України.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЛЯ ВОЛИНЯН – ТЕЛЕПРОГРАМИ Й КІНО У ФОРМАТІ FULL HD

Підводячи підсумки роботи телерадіостанції за рік, що минає, Ольга Куліш подякувала усім працівникам за роботу та благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за постійну підтримку. Високоякісна техніка для нелінійного монтажу, унікальний для нашої держави проект «Українське кіно на телеканалі «Нова Волинь», відпочинок працівників телерадіокомпанії на гірськолижному курорті Буковель – про допомогу благодійного фонду можна говорити багато, - ствердила генеральний директор Волинської ОДТРК.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
San Показати IP 13 Листопада 2013 20:01
Професіонали ще ті! І мови не знають, і дикція з вадами.
SAN 2 Показати IP 13 Листопада 2013 22:21
Відповідь San: ти, мабудь журналюєшь на Аверсі. Жаба задавила, що на ВТ людям платять + премії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus