USD 39.52 39.76
  • USD 39.52 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Майже півмільярда тварин загинули у пожежах в Австралії

31 Грудня 2019 12:18
Екологи з Університету Сіднея заявили, що близько 480 мільйонів живих істот загинули у пожежах в Австралії.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Mirror.

Як зазначається, серед величезної кількості рептилій, птахів і ссавців – близько восьми тисяч коал.

За даними місцевої влади, масштабні лісові пожежі, що тривають в Австралії від жовтня, знищили вже багато мільйонів гектарів лісових площ. Вогнем також знищено близько 1000 будинків. Ситуацію ускладнюють тривала рекордна спека з температурами понад 40 градусів за Цельсієм та пориви вітру.

Як повідомлялося, Австралію охопили масштабні лісові пожежі. Внаслідок пожеж майже повністю знищено місто Балморал в 120 км від Сіднея.

Як повідомлялося, в Австралії неподалік селища Лонг Флет жінка врятувала коалу з лісової пожежі – вона зняла з себе сорочку, загорнула у неї тварину та віднесла у безпечне місце. Згодом у госпіталі для коал Порт Макварі довелося приспати врятовану із пожежі коалу Л’юїса – стан тварини погіршився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus