USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майже всі установи Волині працюють з порушеннями

21 Квітня 2016 14:11
Держфінінспекція звітує, що в рази зменшує кількість перевірок, відповідно, відбувається зменшення втручання у підконтрольні об’єкти. Та чи стає це позитивом – відповідь із знаками запитання, адже переважна кількість установ, куди завітали з ревізією – вчиняли порушення.

Про це йшлося під час засідання колегії обласної державної адміністрації у режимі відеоселектору сьогодні, 21-го квітня.

Як відзвітував начальник Держфінінспекції у Волинській області Анатолій Омельчук, щороку кількість перевірок зменшується, пов’язує це із скороченням штату.

«Торік ми провели 106 перевірок, а ще 4 роки тому їх було понад 200. Це свідчить про суттєве зменшення контрольних заходів. Тут є позитив, бо відбувається зменшення втручання у підконтрольні об’єкти. Зараз ми проводимо ревізію лише там, де є ризиковані операції, зокрема будівництво.

Проаналізувавши роботу інспекції, ми з'ясували, що торік бюджетні втрати склали понад 71 мільйон гривень, та виявили порушення на 81-ому об’єкті. Відтак, 241 посадову особу притягнули до адміністративної відповідальності», - інформував Омельчук.


Зауважимо, що ефективність перевірок показала те, що зменшення кількості перевірок не зменшує правопорушення, адже більше 90% об’єктів, які перевіряли фінансисти, вчиняли порушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus