USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

В Україні уп'ятеро скоротять кількість територіальних органів ДФІ

6 Квітня 2016 16:02
Уряд ухвалив рішення скоротити кількість регіональних органів Державної фінансової інспекції, яка після реорганізації стане Державної аудиторською службою.

У відомстві проведуть переатестацію всіх працівників. Про це повідомляє ТСН з посиланням на повідомлення Міністерства фінансів.

Замість нинішніх 27 терорганів утворять п'ять міжрегіональних – Північний офіс (Київ), Північно-східний офіс (Харків), Південний офіс (Одеса), Східний офіс (Дніпропетровськ), Західний офіс (Львів).

"Кадровий склад створених територіальних органів буде оновлено з урахуванням результатів оцінювання компетентності працівників.

Зокрема, за ініціативи Мінфіну уряд уже затвердив граничну чисельність працівників Держаудитслужби на рівні 3,2 тисячі осіб, в тому числі апарату – 520 осіб, територіальних органів – 2680 осіб, що зумовлено розподілом мережі об'єктів державного сектору, які підконтрольні Держаудитслужбі (0,6 тис. об'єктів підконтрольні центральному апарату, і 17,6 тисячі об'єктів – територіальним органам)", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЛТОРАК АНОНСУВАВ МАСШТАБНУ ПЕРЕАТЕСТАЦІЮ І СКОРОЧЕННЯ В МІНОБОРОНИ

Реорганізацію фінансової інспекції в аудиторську службу розпочали в жовтні 2015 року, аби "перейти від функцій контролю до аудиту, що буде націлений на запобігання нецільовому, неефективному використанню бюджетних коштів та майна, переорієнтування інспектування саме на значні фінансові порушення, а також забезпечення проведення ревізій виключно на основі ризиків".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
голос народу Показати IP 6 Квітня 2016 17:36
а чому не скорочують у 5 разів працівників виконкому Луцької міської ради. ІХ ЗАРАЗ АЖ 550 ОСІБ! ось куди ідуть податки лучан! Дармоїди! Залишити 100 осіб і крапка!!!!!
до голоса народу Показати IP 6 Квітня 2016 17:41
Підтримую на 100 відсотків!!! Де шини?
лучанка Показати IP 6 Квітня 2016 17:44
Які скорочення? Кожен місяць створють нові департаменти та управління. Вже місця на Б.Хмельницького не вистачає для всіх. Скоро будуть за наші кошти будувати собі новий 9-ти поверховий офіс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus