USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Медведчук хоче купити два канали Порошенка, – ЗМІ

21 Червня 2019 15:04
Проросійський політик та член партії «Опозиційна платформа – «За життя» Віктор Медвечук не планує зупинятися лише на покупці телеканалу ZIK, а веде переговори про придбання ще двох популярних ЗМІ.

Медведчук веде переговори щодо купівлі «5 Каналу» і «Прямого» і ніхто з влади не вважає це проблемою. Про це заявила колишня ведуча ZIKу Тетяна Даниленко.

Власником «5 каналу» є Петро Порошенко.

Власником «Прямого» є Володимир Макеєнко. Проте, ЗМІ пишуть, що його насправді ним також володіє Порошенко.

За словами Даниленко, після того, як Медведчук купив ZIK, з нього звільняються не лише журналісти та редактори, але і технічні працівники. Вони не вважають можливим залишитися на телеканалі, знаючи, що означає ця купівля.

Минулої п’ятниці 420 журналістів (ZIKу, – 24 канал) опинилися на вулиці. Всі вони пішли, йдуть, або підуть, тому що проросійський олігарх, ймовірно, за російські гроші, купив третій за рік новинний телеканал, – наголосила вона.

Вона додала, що на телеканалі вже відчутна політика нового керівництва, в ефірах виступають проросійські політики та експерти, які є членами або наближені до «Опозиційної платформи – За життя».

«Той менеджмент, який прийшов, це люди, які не будуть дискутувати, якою має бути редакційна політика, це люди вертикалі. Коли згори є сигнал – внизу ці люди його з точністю виконують», – запевняє Даниленко.

Де-юре телеканал ZIK купив народний депутат Тарас Козак. Він є власником і «112 Україна» та NewsOne. Проте, де-факто, контролює ЗМІ саме кум президента РФ Віктор Медведчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Viking Показати IP 21 Червня 2019 16:18
Мертвечук - це справжній ЧОРТ з вилами !
ігор луцький Показати IP 21 Червня 2019 16:35
Значить сьогодні зайду в меню і видалю той ZIK.
Guest Показати IP 21 Червня 2019 19:03
Порошенко тля - віддає свої борги Росії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus