USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Медична довідка для проходження техогляду тепер не знадобиться

1 Лютого 2011 07:51
Кабінет Міністрів України прийняв рішення вилучити медичну довідку про стан здоров’я водія зі списку документів, необхідних для проходження технічного огляду транспортного засобу.
Про це повідомило Дзеркало тижня із посиланням на департамент інформації і масових комунікацій секретаріату Кабміну.

Прем'єр-міністр Микола Азаров дав доручення керівникам Міністерств внутрішніх справ та охорони здоров’я у найкоротші терміни внести зміни до відповідних нормативно-правові акти.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мандрівник Показати IP 1 Лютого 2011 08:56
Забрали б той пластиковий талон ТО. Кому він за 100 грн потрібен?
poma Показати IP 1 Лютого 2011 12:49
справку отменили это 140 грн и день делов А нагрузили на СТО идти Всё направлено на то что вытянуть наши деньги проплатившим лоббистам из долбанной рады.Теперь СТО будет делать тот объём работ которое посчитает нужным - невзирая на влияние этих работ на безопасность движения,т.е по принципу увеличения стоимости притянутой за уши к безопасности движения Стоимость ТО будет где то около 2000 грн ,а за талоном всё равно надо идти в Гаи .Подобный механизм обмана описан в статье "Как нас обманывают на СТО" на сайте posovesti.com.ua Начальная стоимость абсолютно ненужного ремонта увеличивается в 2 раза и это не предел

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus