USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Медичних працівників Луцька привітали з нагоди професійного свята

16 Червня 2017 17:54
Кращих із кращих у галузі медицини привітав у Луцькій міській раді виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук.

“Вітаю усіх вас зі святом. Дякую, що вистоїте на сторожі здоров'я, на сторожі життя лучан, за ваше відповідальне ставлення до своїх обов'язків. Дякую, що ви працюєте на великому ентузіазмі, адже забезпечення медичної галузі бажає бути кращим. Він запевнив, “міська влада буде максимально сприяти, щоб медична галузь міста Луцька розвивалася, щоб у медичних закладах було хороше матеріально-технічне забезпечення. У комунальні заклади галузі охорони здоров'я міста Луцька придбано дороговартісну апаратуру, виділено кошти на будівництво амбулаторії у Вересневому мікрорайоні та на ремонт жіночої консультації, інші потреби медицини. Надалі буде виділятися ще більше коштів з міського бюджету”, - наголосив він.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.

Ігор Поліщук побажав медичним працівникам вдячності від людей, розуміння важливості вашої роботи, щастя, миру, достатку, щоб Господь оберігав від незгод і вручив Подяки міського голови двадцятьом медичним працівникам за сумлінну працю в галузі охорони здоров'я, високий професіоналізм, надання якісних медичних послуг мешканцям Луцька, а також з нагоди професійного свята. Ще тридцять Подяк з рук Ігоря Поліщука отримали керівники міських та обласний комунальних та приватних медичних закладів, інших відомчих служб.

Начальник управління охорони здоров’я міської ради Микола Якимчук у своєму виступі зазначив, що усі медичні заклади міста, незалежно від форм власності, працюють, як злагоджений механізм. Створюється єдиний медичний простір. Бо головне завдання медицини надавати якісну допомогу лучанам. “В останні роки медична галузь міста відчуває велику підтримку міської влади щодо покращення матеріально-технічної бази, закуплено низку нових медичних апаратів, здійснюються ремонти, відкриваються нові медичні амбулаторії. Ми вдячні за це депутатам і керівникам міської ради, які розуміють потреби медицини. Є дуже великі плани цього року на покращення матеріальної бази медицини, біля п'ятнадцяти мільйонів гривень виділяється з міського бюджету на потреби галузі”, - сказав Микола Якимчук.

Кращих працівників галузі медицини міста привітали та заспівали “Многая літа” священнослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору. Протоієрей Володимир Подолець передав учасникам зібрання найщиріші вітання від митрополита Луцького і Волинського Михаїла та вручив орден “За церковні заслуги” Миколі Якимчуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus