USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Восени у Луцьку відкриють відремонтовану жіночу консультацію

5 Травня 2017 17:51
Перед тим, як з бюджету Луцька будуть виділені кошти на ремонт першого і другого поверхів Жіночої консультації КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок», нинішній стан відремонтованих у 2016 і 2017 роках четвертого і третього поверхів цієї медустанови оглянули сьогодні керівники міста. Крім того, вони переконалися, що у найбільш відвідуваних відділеннях Жіночої консультації вкрай необхідний капітальний ремонт приміщення. Щоправда, перед початком нових робіт, місту доведеться розрахуватися з боргами за минулорічний ремонт, загальний кошторис якого становив 1, 2 мільйона гривень.

Під час розмови із головним лікарем Луцького пологового будинку Михайлом Токарчуком виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук підтвердив, що якість виконаних робіт хороша. Але перед виділенням чергового траншу на ремонт медустанови слід ще розрахуватися з боргами.

«Ми оглянули ремонт, який зробили торік і за який ще потрібно розрахуватися. Загалом, якістю виконаних робіт задоволені. Також оглянули приміщення Жіночої консультації, яке потребує термінового ремонту. Зараз розробляємо кошторис, щоб швидше приступити до ремонтних робіт і восени відкрити відремонтовану Жіночу консультацію», - розповів Ігор Поліщук.
Нагадаємо, цьогоріч планується облаштування двох амбулаторій та капітальний ремонт приміщення Жіночої консультації.

Торік у медустанові здійснили заміну вікон в акушерському корпусі, покрівлю приміщення консультації, капітальний ремонт приміщень перехідної галереї. Придбали кольпоскоп МК-200 з відеосистемою, фетальний монітор тощо. За кошти міського бюджету також відремонтували четвертий поверх Жіночої консультації КЗ «Луцький клінічний пологовий будинок».
Напередодні 8 березня 2017 року у відділенні ЖК після ремонту відкрили третій поверх.Після цього у новенькі кабінети завезли обладнання та розпочали прийом. Загалом ремонт поверху тривав 3 місяці й на це витратили мільйон 400 тисяч гривень з міського бюджету.

А тепер капітального ремонту потребують найбільш відвідувані відділення ЖК – перший і другий поверхи.

До слова, цьогоріч за бюджетні кошти місто придбає для Луцького пологового будинку кювез для новонароджених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Люблю вибори Показати IP 6 Травня 2017 11:48
Відкриють це неопредельона форма дієслова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus