USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Мене в тюрмі вб'ють», – пійманий ґвалтівник просив не здавати його в поліцію

11 Вересня 2016 13:26
Ґвалтівника, який познущався над молодою лучанкою, власними силами знайшли друзі і родичі потерпілої. Чоловіка здали свої ж, яким пообіцяли матеріальну винагороду.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Як повідомлялось, на дівчину 1996 року народження напали близько 21-ї години 27-го серпня в районі Мамсурова. Чоловік прийшов до одного з дворів та попросив відігнати його авто від підприємства «Вілія», адже сам він випив та за кермо сісти не міг. Зголосилась допомогти чоловіку місцева мешканка.

Чоловік відвів її в поле, де зґвалтував. Вже згодом дівчина зв'язалася із родичами і повідомила, що її насильно утримують. На цьому зв'язок обірвався. Поля в цьому районі тут же оточили працівники поліції та Нацгвардії. Аби допомогти в пошуках, серед ночі вийшли десятки мешканців мікрорайону ЛПЗ та вулиці Мамсурова. На жаль, тоді зловмиснику вдалось втекти, хоча собака й взяв його слід.

З тих пір шукати ґвалтівника одночасно почали поліцейські, родичі і знайомі потерпілої. Як виявилось, прості громадяни спрацювали краще – вчора, 10 вересня, ґвалтівника піймали.

Здали свої ж

Як розповіло джерело видання, ґвалтівника «здали» його ж знайомі, яким пообіцяли грошову винагороду у розмірі 1 тисячі доларів. Повідомили, що чоловіка слід шукати в селі Чаруків, що поблизу Луцька. Там же родичі та друзі потерпілої на трасі запримітили схожий за описами автомобіль, зупинили його та знайшли в ньому ґвалтівника.

Чоловіка скрутили, обв’язали скотчем та повезли в міськвідділок. Хлопці кажуть, що ґвалтівник просив, аби його не здавали правоохоронцям.

«Просив, хлопці, робіть все що хочете, тільки не вбивайте і не здавайте «мєнтам». Казав, що «на зоні» його вб’ють», - розповів один з юнаків, який бачив його в той вечір.

За свій вчинок чоловік, який познущався з молодої дівчини, розкаюється. Добровільно розповів, як усе було в той вечір та зізнався, що був п’яним та під дією "Субутекса" (медикамент з наркотичними властивостями, - ВН).

«Привезли в міськвідділок, кажемо – забирайте маньяка. Його дістали з багажника і «оформили», - розповів юнак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus