USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мер і суддя з Волині отримали нагороду від президента

24 Січня 2016 10:55
П'ятеро волинян отримали державні нагороди.

Так, з нагоди Дня Соборності президент України Петро Порошенко відзначив нагородами видатних українців. Про це йдеться у тексті відповідного указу про відзначення державними нагородами від 23 січня.

Зокрема, орден «За заслуги» ІІІ ступеня отримав Устилузький міський голова Поліщук Віктор Ростиславович. Медаль «За працю і звитягу» отримала виконавчий директор товариства «Чебені плюс» Клімович Сніжана Сергіївна та ветерана праці Шипунов Володимир Дмитрович.

Окрім того, волинянин Куценко Олександр Іванович став «Заслуженим донором України», а суддя апеляційного суду Волинської області у відставці Матвієнко Наталія Василівна отримала нагороду «Заслужений юрист України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 24 Січня 2016 18:14
Приємна новина, але самі автори її спортили. Писаки! Ви хоть самі читаєте те що пишете і ще й неграмотно?
Громадянин Показати IP 25 Січня 2016 14:41
А чим же вони такі "видатні українці"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus