USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Професор волинського університету отримав державну нагороду

19 Травня 2021 08:00
Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами провідних науковців країни. Відповідний Указ Глава держави підписав 17 травня 2021 року з нагоди Дня науки.

Зокрема, почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» отримав Григорій Аркушин – професор кафедри історії та культури української мови Волинського національного університету імені Лесі Українки, повідомляє Волинська ОДА.

Мовознавець, доктор філологічних наук та керівник Західнополіського ономастико-діалектологічного центру факультету філології та журналістики є автором 20-ти книг та понад двохсот публікацій у наукових часописах України, Білорусі, Росії, Польщі, Німеччини, Словаччини, Сербії, Чехії, Канади. Його роботи присвячені питанням української діалектології та ономастики.

Окрім того, Григорій Аркушин підготував 7 кандидатів наук зі спеціальності «Українська мова».

Вітаємо науковця із черговим здобутком та бажаємо подальших звершень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus