USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зробили б краще щось для ковельчан, – Притула відповів меру Кіндеру за образи

29 Жовтня 2018 12:30
Актор, ведучий, гуморист Сергій Притула оприлюднив скріни з допису у Фейсбуці мера Ковеля Олега Кіндера, де він підтримує образи на адресу діяча та називає «дешевим клоуном», «х*лом» та всіляко ображає відомого волонтера. У відповідь гуморист звернув увагу мера на проблеми міста, який той мав би вирішувати, замість того, аби проводити час в соцмережах.

Інцидент трапився через непорозуміння між Сергієм Притулою, який відомий своєю волонтерською діяльністю в АТО, та волинською організацію ВО «Батьківщина» - останні використали його фото з рекламною метою. Згодом у партії вибачилися, повідомивши, що сталася помилка.

Як повідомив шоумен, нині конфлікт вичерпано, проте він відзначив брутальні манери деяких коментаторів, які одразу поспішили обливати його брудом. Зокрема «відзначився» мер Ковеля Олег Кіндер, який на особистій сторінці у Фейсбуці поділився нецензурним дописом, в якому Притулу називають «чмо смердюче», «дешевий клоун», і «ху*ло» і т.д. Згодом, вочевидь після вказівки згори, мер видалив пост.


Сергій Притула зауважив, що неодноразово зі своїм гумор-шоу виступав у Ковелі і концерти роками відбувалися у залі, який не опалюється. Тож він порадив посадовцю займатися своїми прямими обов’язками, тобто піклуватися про місто, оскільки в нього, напевне, занадто багато вільного часу.

«Якщо у пана мера Ковеля є так багато вільного часу, щоб постити про мене всяку нісенітницю, а потім після «підсрачника» від субординаційно вищих колег по партії оперативно витирати пост, то хотів би дещо попросити.

Пане Кіндер. Гумор-шоу «Вар'яти» щороку приїжджають з концертам до вашого чудового міста. Ну як, вашого... яким ви керуєте! І щоразу, виступаючи у ПК ім. Шевченка ми дуже переживаємо за здоров'я наших глядачів, які роками дивляться наші виступи у залі, який не опалюється.

Я страшенно радий вашій увазі до моєї персони, але може б і щось для людей, для міста зробили б доброго, часу ж вдосталь. Я читав вашу сторінку, там за день більше постів, ніж у мене за тиждень. Принагідно запрошую вас на наш наступний виступ у Ковелі. Приходьте, поспілкуємось, переконаєтесь, що я не «чмо смердюче». А я переконаюсь, що ви не місцевий «царьок», як про вас говорять, а мудрий міський голова», - резюмував Притула.

Одіозний міський голова Ковеля Олег Кіндер – частий герой скандалів. Зокрема, декілька місяців тому підприємиця з Ковеля Галина Артюшенко розповіла, що мер намагається закрити її торгові ряди через жагу помсти.

Ковельчани кажуть, що міський голова не може навести лад не те що в місті, а й навіть біля власного дому. В березні цього року за кількасот метрів від будинку міського голови Ковеля Олега Кіндера люди були змушені залишати свої автомобілі на центральній дорозі та у гумових чоботях добиратися до своїх осель. Аби привернути увагу місцеві жителі організували акцію «Кораблик до серця мера».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
123 Показати IP 29 Жовтня 2018 13:20
Місто брудне. ЖАХ.Гнати в шию...((((
волиняка до 123 Показати IP 29 Жовтня 2018 15:20
а вибирали мера мешканці Парагваю ???
о5 Показати IP 29 Жовтня 2018 14:14
Його ще й перевиберуть, в нас люди терпіли-махохісти
НК Показати IP 29 Жовтня 2018 19:17
Треба розрізняти волонтера і патріота і йуліних зрадників! Притула ти молодець! Ту Недобатьківщину гнати в шию слідом за яником!!! Люди, щиро сподіваюсь ви не дасте йулі і її запроданцям продати країну путіну!!!
Красивий до НК Показати IP 30 Жовтня 2018 23:59
Порохоти і тут бояться щоб Порошенка від корита не посунула конкурентка. Луцекно співпрацює з ФСБ Путіна - сотні людей в рік видають-забирають. Чим це відрізняється від "агента Путіна" (всі хто не за БПП в Україні) ? Тема про інше. Вали звідси, продажний троль, займись проституцією - більше заробиш.
Ахаха Показати IP 29 Жовтня 2018 21:33
Пиши бігом як на Батьківщина Волинь, що взломали аккаунт. Кіндер без'яєчний.
таксист Показати IP 29 Жовтня 2018 23:31
на скільки я памятаю кіндер на одній із сесій перед атовцями обіцяв зсу подарувати танк
реалист Показати IP 30 Жовтня 2018 08:48
Притула хитрая мартышка. Женился на сестре жены Виталика Хомутынника, богатейшего региона-приспособленца, раскладывающего яйца в разные корзины, зарабатывающего на решалове проблем отмазок регионалов и просто тупо коррупционера. Притула рассказывает сказки про любовь и волонтерство, но выбрал из сотен работающих в шоу-бизнесе женщин именно сестру одного из богатейших людей в Украине. Но людям все на голову налазит, негодуют и защищают)
так-так Показати IP 30 Жовтня 2018 16:21
Такий" вихований голова" міста ,так грамотно,розумно,об'ємно висловлюється.І навіть не клоун,а "таке собі"- хамло. А що,може собі дозволити- одне слово "Кіндер"! Виявляється в нас тепер забороняється одружуватися з родичами(сестра жінки) регіоналів? Смішно!
Красивий до так-так Показати IP 30 Жовтня 2018 23:55
За Сталіна ворогам народу не можна було одружуватись, висилали цілими родинами у Сибір. Регіонали як Колісніченко і Табачник говорили що так і треба було з українцями, особливо з волинянами за поляків (чомусь їх дуже це питання хвилювало, не Катинь, не Мао з 50 млн убитих у Китаї). Логічно було б регіоналам заборонити одружуватись з западенцями - застосувавши до них їхню ж логіку. Мер звичайно висловився некультурно захищаючи помилку партії. Зате цікавий факт розкрився про альфонство Притули, який уже на ІСТВ заліз, а тоб я й забув що такий існує, бо не розумію його гумору від слова зовсім. До волонтерства на камеру, які дають копійчину від свого заробітку як в розповіді Христа, котрий порівняв з жінкою, яка віддала місячний заробіток, - будь то мер чи телеведучий, самі розумієте яке ставлення, а хто не розуміє то дійде згодом.
Красивий Показати IP 30 Жовтня 2018 23:47
Фейсбучні розбірки політика-балакуна і артиста-балакуна така значна подія і важливіше за сірі житейські проблеми українців у нинішньому стані країни. Майже як різні шоу для неосвічених на СТБ типу "Битви Екстрсенсів".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus