USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мер Луцька – проти купівлі великих тварин для зоопарку

1 Квітня 2016 23:30
Пам’ятати про те, що зоопарк коштує міському бюджету 700 тисяч гривень та не купувати для нього верблюдів, просив Луцький міський голова директора КП «Луцький зоопарк».

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

Депутати ухвалили проект рішення про звільнення від сплати частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до бюджету КП «Луцький зоопарк». Після підтримки проекту рішення міський голова Микола Романюк напівжартома звернувся до директора підприємства Людмили Денисенко. Відзначивши, що зоопарк розвивається, він просив її не купувати для зоопарку верблюдів чи інших великих тварин, яких він помітив під час відвідин підприємства. Мер зауважив, що на зоопарк витрачають 700 тисяч гривень з міського бюджету.
Нагадаємо, раніше, під час огляду зоопарку у рамках дня депутата, Людмила Денисенко зазначала, що зоопарки в інших містах України не сплачують цього податку. Кошти, які заробляє зоопарк, з її слів, завжди можна використати на модернізацію вольєрів, закупівлю тварин тощо. У значні кошти обходиться, наприклад, утримання трьох ведмедів, яких привезли у Луцьк з пересувного зоопарку у Дубровиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
месник Показати IP 2 Квітня 2016 02:54
Нашом нам ще верблюди, коли Микола Ярославович є! Цей верблюд нам дуже дорого обходиться!
до Месник до месник Показати IP 2 Квітня 2016 10:46
Respect,месник,ти найкращий,повністю підтримую!
уважний читач Показати IP 2 Квітня 2016 08:53
А хто підрахував у скільки обходиться міському бюджету сімейка мера і всього його почту з їхніми нащадками, може це все кодло поміняти на червону панду і нехай діти потішаться
ДПЗ Показати IP 2 Квітня 2016 08:57
хай романюк сам в себе купить даниних собак з Ласки. Тобто знову оприходував народні гроші на добре діло. Так як робив з Луцьктенпло, ЛПЕ
ЛВПУ Показати IP 2 Квітня 2016 09:08
Нехай забере і посадить в клітку "ослів" з ЛВПУ, яких він захищає від кримінальної відповідальності за розкрадання училища та мільйонні фінансові оборудки. Буде зовсім дешево. Їх кормити не потрібно - накрали стільки, що можуть утримувати весь зоопарк до кінця днів своїх. (((Дружина батова привселюдно вихваляється: Коля Романюк крестил нашего зятя. Нас выручат, нам помогут. Никто ничего нам не сделает. Должность директора нам обошлась в 5 тысяч у.е. Мы же должны были эти деньги как-то отмыть.)))
бе Показати IP 2 Квітня 2016 10:01
якраз верблюд являється не вибагливою твариною-!?? тоді давайте розводити в зооларку мишей!
полішук Показати IP 2 Квітня 2016 11:03
а що .романюк вирішив .що зоопарку розвиватись не потрібно і пора скорочувати кількість мешканців? а стати меценатом він не хоче?
полюх Показати IP 2 Квітня 2016 11:23
нехай випустить звірів на волю! більшість з них самі найдуть чим чи ким харчуватись! а не може керувати містом-звільнись!є безліч методів і причин
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2016 12:08
Верблюда поставить на довольствие в "Карабас-Барабас" !
месник Показати IP 2 Квітня 2016 12:26
Верблюд у Карабасі від церозу печінки одразу загнеться))) Шановні ви гляньте до чого докотилося наше місто! Цей маразм вже просто лякає!
месник Показати IP 2 Квітня 2016 14:02
Судячи по одному мінусу на кожному з відпповідей, це верблюд!
Ностра Показати IP 2 Квітня 2016 22:48
Два роки тому: "Луцький зоопарк віднині зароблятиме кошти від продажу власної продукції: магнітів, блокнотів, закладок та календариків. Про це під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань ЖКГ, екології та транспорту повідомила директор КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко. Таким чином, до статуту комунального підприємства внесуть зміни. Зокрема, до видів діяльності зоопарку додали те, на чому організація зможе заробляти додаткові кошти на власне утримання: тематичні виставки, акції, екскурсії, лекції. «Ми можемо нести екологічно-просвітницьку функцію для лучан та гостей міста, тобто проводити вікторини та конкурси. Також працівники зоопарку зможуть виконувати замовлення стосовно організації живих куточків в садочках та школах, виробництва й розповсюдження сувенірної продукції. З’явились блокнот з фото наших тваринок у якості подарунків дітям, які виграли в конкурсах», - каже директор зоопарку." http://www.volynnews.com/news/rest/lutskyy-zoopark-zarobliatyme-hroshi-prodazhem-vlasnoyi-produktsiyi/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus