USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мерія і Токарський об’єдналися проти «стихійної торгівлі»? ФОТО

7 Травня 2009 13:11
Із настанням садово-городніх робіт на ринках обласного центру – торговельний аншлаг – селяни намагаються продати вирощений посадковий матеріал. Проте не на всіх ринках Луцька для цього створені відповідні умови. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі ПФ «Скорпіон-Сервіс».
Зокрема на Центральному ринку, інформує прес-служба приватної фірми, продавці сільськогосподарської продукції намагаються зайняти місця на автопарковці, що належить ПФ «Скорпіон-Сервіс».
У прес-службі наголошують: «Проте така торгівля називається стихійною і для боротьби з нею сьогодні ще з досвіту на ринку чергували працівники «Скорпіону» та більше десятка муніципалів. Люди, яких попередили заздалегідь про те, що надалі фірма буде жорсткіше реагувати на незаконну торгівлю на автопарковці, виявили розуміння і не чинили ніякого опору. Хоча і висловлювали незадоволення тим, що в місті бракує організованих місць для збуту розсади та саджанців. Навіть погрожували зайняти комунальну автопарковку навпроти міськради або ж вийти на акцію протесту».
Згодом на Центральний ринок прибув і керівник департаменту підприємництва луцької мерії Олександр Козлюк. Він разом із завідувачем філії облспоживспілки – ринку «Центральний» Юрієм Каразією вислухав скарги селян. Пан Каразія пообіцяв збільшити кількість місць на ринку шляхом ущільнення вже існуючих. А представник влади порадив тим торговцям, котрі зареєстровані як підприємці, об’єднатися у спілку і, подавши заяву до мерії, отримати дозвіл на вуличну торгівлю у визначених місцях. Таким шляхом пішла, наприклад, асоціація фермерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus