USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканець Львівщини спробував вивезти до Польщі 106 кг бурштину

1 Липня 2017 16:14
Сьогодні в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею, прикордонники Мостиського загону попередили вивезення з України чергової партії «сонячного каміння». Його намагались провезти серед вантажу паливних гранул.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Під час огляду вантажного автомобіля «Даф» у результаті аналізу та оцінки ризиків прикордонники ініціювали проведення поглибленої перевірки транспортного засобу та вантажу.

У ході спільного з представниками фіскальної служби вибіркового огляду пакунків із паливними гранулами правоохоронці з'ясували, що в середині деяких з них сховані пакети із камінням жовто-коричневого кольору, яке схоже на необроблене каміння бурштину.

За кермом автівки перебував 42-річний мешканець Львівщини, який запевняв, що нічого про контрабандний бурштин йому не відомо, а вантаж перевозить до Чехії.

Для проведення повної перевірки автівку з 21 піддоном з гранулами почали розвантажувати.

Загалом серед вантажу знайдено 6 пакунків з бурштином вагою 106 кілограмів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus