USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканка Нововолинська погрожує самоспаленням

20 Грудня 2013 13:07
Спалити себе планує у разі примусового виселення з квартири мешканка Нововолинська. Про це стало відомо під час сесії Волиньської облради, що відбулася 20 грудня.

Депутат Євген Недищук звернувся із запитом до начальника Головного управління юстиції у Волинській області. З його слів, родина з Нововолинська отримала від виконавчої служби області документ, який зобов’язує її виселитися з квартири до 26 грудня. В іншому випадку, родину виселятимуть примусово. Проблему, яку депутат неодноразово озвучував, досі не вирішили.

Євген Недищук повідомив, що триває справа проти квартирного ділка, однак, так і не дійшла до суду. Він закликав високопосадовців не виселяти родину з помешкання допоки не розслідують цю справу. Як розповів депутат, бабуся дітей повідомила, що у разі виселення здійснить акт самоспалення.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук закликав присутнього у залі начальника управління юстиції в установленому законом порядку врегулювати питання та доповісти про це.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
іван Показати IP 20 Грудня 2013 13:20
нема чого погрожувати-захотіла зроби-нічого і в нікого невикличе здивування :- тільки лишній клопіт для родини
спостерігач Показати IP 20 Грудня 2013 14:27
Хай розумний депутат Недищук скасує рішення суду. Думаю слабо. Чм він закликає до його невиконання??? Так сттаттю виклали, шо можна подумати виконавча служба сама собі захотіла і бере виселяє
Луцький Показати IP 20 Грудня 2013 14:50
Вже Руслана Лижичко погрожувала, і що?
Нововолинська Показати IP 20 Грудня 2013 20:56
Люди, ви живете в державі, де рішення суду можна просто купити. Цей квартирний ділок - серійний махінатор. Вам буде легше, коли рішення корумпованого суду буде тупо виконане й дітей виселять на вулицю? Ну-ну...
? до Нововолинська Показати IP 22 Грудня 2013 14:47
НІ, нам буде легше, коли за неналежне виконання посадових обов'язків судового виконавця притянуть до відповідальності чи звільнять, А в нього може теж є діти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus