USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У багатоповерхівці на Соборності встановлять індивідуальний тепловий пункт

11 Вересня 2020 19:55
Зустріч із лучанами, які мешкають у багатоповерхових будинках, де безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти (ІТП), за участю радника міського голови Ігоря Поліщука, заступника міського голови Костянтина Петрочука та керівництва ДКП «Луцьктепло» відбулася 10 вересня.

Про це інформують на сайті міськради.

Очільників міста зустріли мешканці багатоповерхівки на проспекті Соборності, 5. Привітавши присутніх, Ігор Поліщук розповів, що встановлення ІТП дозволить їм заощадити до 30% від тієї суми, яку вони сплачували за тепло раніше. Окрім того, у їхніх під’їздах будуть встановлені балансувальні клапани, що регулюватимуть рівномірну подачу як на перший, так і на останній поверхи будинку. ІТП встановлюється безкоштовно, за умовами програми співпраці Луцької міської ради, ДКП «Луцьктепло» та Євробанку.


Він додав, що цього року було встановлено вже близько 70-ти ІТП у багатоквартирних будинках Луцька.

Костянтин Петрочук також зазначив, що тим мешканцям, у кого наявна заборгованість за теплоносій, необхідно її погасити. Він додав, що всі роботи із встановлення будуть проведені ще до початку цього опалювального сезону.

Абонентська плата за обслуговування ІТП становитиме до 20 грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть. При цьому люди отримають низку суттєвих переваг - ІТП найвищої якості від італійського виробника, економія на опаленні до 30%, збалансована подача теплоносія з однаковим тиском для всіх квартир, регуляція обігріву при потеплінні чи похолоданні.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus