USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У будинках на Соборності та Конякіна в Луцьку встановлять індивідуальні теплові пункти

17 Вересня 2020 14:07
Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та керівництво ДКП «Луцьктепло» вкотре зустрілись із лучанами, що мешкають у багатоповерхових будинках, де безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти (ІТП).

Очільників міста зустріли мешканці багатоквартирних будинків на проспекті Соборності, 9, 30, а також на вулиці Конякіна, 12, повідомляє Луцька міська рада.

Ігор Поліщук розповів, що встановлення ІТП дозволить заощадити до 30% від тієї суми, яку люди сплачували за тепло раніше. Окрім того, у під’їздах будуть встановлені балансувальні клапани, що регулюватимуть рівномірну подачу як на перший, так і на останній поверх будинку. ІТП встановлюється безкоштовно, за умовами програми співпраці Луцької міської ради, ДКП «Луцьктепло» та Євробанку.
У свою чергу, Григорій Недопад наголосив мешканцям будинків, із наявною заборгованістю за теплоносій, на необхідності її погашення задля встановлення ІТП. Він додав, що всі роботи по встановленню будуть проведені ще до початку опалювального сезону.
Абонентська оплата за обслуговування ІТП становитиме близько грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть. При цьому люди отримають ряд суттєвих переваг - ІТП найвищої якості від італійського виробника, економія на опаленні до 30%, збалансована подача теплоносія з однаковим тиском для всіх квартир, регуляція обігріву при потеплінні чи похолоданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 17 Вересня 2020 14:22
Багатьох лучан турбує це питання, а інформації обмаль. Коли вже дочекаємося на сайті міськради інформацію про повний перелік будинків, де будуть встановлюватися ІТП, та строки їх встановлення?
Отакої Показати IP 17 Вересня 2020 17:41
ІТП-це супер в нинішніх умовах,що взяв (Гкал)за те і плати.АЛЕ...Відповідно до законодавства,абон.плата не може входити в загальний платіж за теплову енергію,як вода,холодна вода,газ,електроенергія...це окремий платіж.Це все маніпуляції.ІТП-власність ДКП Луцьктепла і передати на баланс ОСББ,просто співласникам вони не можуть,бо це кредитні кошти і вартість повинна бути повернута з процентами,не тіште ілюзій "грантові"кошти.На даний час(КОРОНОВІРУС)вільних коштів немає,просто ВЗАГАЛІ.Пастка неминуча.Думайте.
Ковельська 6 Показати IP 18 Вересня 2020 20:28
Шановна владо!!! Зверніть увагу на те що відбувається в нашому ОСББ!!! На невідомо звідки притягнуту голову ОСББ, яка як і правління самі себе призначили! Шайка в складі голови і ще декількох особливо активних мешканців, мабуть теж матеріально зацікавленних ТВОРЯТЬ СТАШНІ РЕЧІ!!! ВРЯТУЙТЕ НАС!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus