USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Мешканці луцької вулиці самостійно вирішили проблему зі сміттям

21 Лютого 2018 19:00
Мешканці провулку Качалова, що у Луцьку вирішили проблему забруднення своєї вулиці. Майже два десятки сімей придбали контейнери для сміття та уклали договори з ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» на його вивезення.

Це сталося після зустрічі інспекторів департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та комунальників з мешканцями провулку, повідомили у департаменті.

Раніше, через відсутність у людей контейнерів, сміттєвози ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» не заїжджали у провулок, тому мешканці виносили пакети зі сміттям на узбіччя проїжджої частини вулиці Ковельської. Тепер же щочетверга до них заїжджатиме спецавтомобіль та забиратиме відходи.

Нагадаємо, у вересні минулого року подібну сміттєву проблему луцьким муніципалам та комунальникам вдалося вирішити на вулиці Володимирській та прилеглих до неї вуличок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Лютого 2018 19:19
Дожилися. Гарно влада працює. Скоро треба буде ще скинутися на автомобіль - розвиток, так би мовити. І ще не завадило б після придбання сміттєвоза підвищити рази в три плату за вивіз сміття. А гуляти, так гуляти. Після цього взагалі не забудьте все самі робити. А міськрада ще й до суду подасть за самостійне виконання робіт.
123 до Лучанин Показати IP 22 Лютого 2018 12:53
а ти привик жити совком, що тобі хтось щось винен! ніфіга! почни з себе, прибери біля свого дому і не винось сміття на дорогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus