USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці Соборності обгородили стоянку парканом - вимагають із водіїв гроші

6 Грудня 2017 12:25
Муніципали зноситимуть на території Луцька несанкціоновано влаштовані паркани. Йдеться про 45 об’єктів.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 6 грудня.

Як пояснила директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, ці 45 парканів були неналежно влаштовані, перешкоджають руху та не відповідають будь-яким естетичним нормам.

Окрім того, вона розповіла, що на Соборності, 8, 10, 12 тощо є незаконно встановлені паркани, які відгороджують території стоянки. Ці паркани встановили самі мешканці, які вимагають із водіїв плату за паркування на території загального користування, де мають право паркуватися як мешканці будинків, так і заїжджі.

Щодо знесення шлагбаумів Юлія Сиротинська зауважила, що такі конструкції не повинні перегороджувати території.

«МНС, «швидка» не можуть доїхати на виклики через шлагбауми, тому вони повинні об’їжджати 6–8 кілометрів. Ми такі речі досліджуємо й, де це потрібно, будемо заміняти шлагбауми на сучасні обмежувачі рухи в тритижневий період», – підкреслила Юлія Сиротинська.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відзначив, що міська рада взяла стратегічний курс на наведення ладу в місті. Він підкреслив, що муніципальна варта взяла на себе удар, адже багатьом лучанам не подобаються їхні дії.

«Але не усуваючи незаконні гаражі, металеві паркани з бетонних стовпчиків, які не прикрашають двори у центрі Луцька, ми не зможемо зробити наше місто кращим», – наголосив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 6 Грудня 2017 12:34
проїзд від загсу до кравчука перегороджений клумбами.. на дружби народів стаціонарну металеву перешкоду вже давно треба знести ...(сполучає бульвар і станіславського)
Теж лучанин до лучанин Показати IP 6 Грудня 2017 13:46
І взагалі пора закатати асфальтом парки, газони, двори щоб їздити по прямій ато доводиться об'їжджати.
Анонім до Теж лучанин Показати IP 6 Грудня 2017 15:56
а тобі треба поставити турнікет, щоб платив за вхід в свою халупу
Петро до Анонім Показати IP 5 Лютого 2020 07:32
Хреново, коли рівень розвитку не дає зрозуміти сарказму. Чомусь не здивований любителем 95 кварталу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus