USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мешканців Луцька самовільне спалення сміття не обходить?

15 Вересня 2008 11:36
За словами начальника служби 0-82(цілодобова служба оперативного реагування міськради) Валентини Яворської, із 10 вересня і до сьогодні не зафіксовано жодного звернення городян щодо спалення сміття у Луцьку. А начальник управління муніципальної поліції Луцької міськради Сергій Пилипака розповів, що таких повідомлень від лучан за відповідний період надійшло близько десяти. Про це 15 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як сказала пані Яворська, востаннє на телефон 0-80 звернення щодо спалення сміття у Луцьку було зафіксоване 3 вересня.
 
Сергій Пилипака стверджує, що до управління муніципальної поліції таких звернень надходило близько десяти. Хоча, як додає він, у більшості випадків результатів оперативне реагування не дає. Пан Пилипака пояснює це тим, що громадяни телефонують, але коли на місце виїжджає патруль, то він не знає, хто здійснив підпал. Таким чином особа, яка палила сміття, залишається невстановленою. І це унеможливлює складення протоколу про порушення.
 
Довідково:
 Розпорядженням міського голови від 10 вересня 2008 року заборонено спалювати опале листя, залишки рослинності та відходів на території міста. Відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, за самовільне спалювання рослинності чи її залишків передбачені штрафи від 10 до 20 неоподаткованих мінімумів громадян (170-390 гривень) та 50-70 неоподаткованих мінімумів (850-1190 гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus