USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Microsoft анонсувала новий плеєр із вбудованим браузером

28 Травня 2009 10:10
Компанія Microsoft офіційнозаявила про розробку нового плеєра Zune HD, реліз якого відбудеться у вересні цього року. Про це 28 травня повідомляють «Волинські Новини».
Представники компанії заявили, що у функціональному плані Zune HD отримав ряд серйозних удосконалень у порівнянні з пристроями попередніх поколінь.
Він оснащений 3,3-дюймовим OLED сенсорним екраном зі співвідношенням сторін 16:9, розширенням 480х272 точки і підтримкою технології розпізнавання декількох натискань одночасно. Крім цього, плеєр зможе відтворювати HD відео з роздільною здатністю 720p і виводити його на телевізор або монітор через роз\'єм HDMI, – пише Корреспондент.
Крім того, з метою остаточно підтвердити приставку HD у назві нового Zune, фахівці Microsoft оснастили його підтримкою HD-радіо. Як і в попередніх моделях, новий Zune оснастять модулем Wi-Fi, який буде використовуватися не тільки для синхронізації, завантаження та обміну музикою, але і для роботи з інтернетом, інформують розробники.
Інформацію про тип накопичувача у Zune HD, і його обсяг, у Microsoft поки не повідомляють.
Згідно з прогнозами експертів, Microsoft планує розширити географію Zune Marketplace та інтегрувати його у сервіс Xbox Live, яким користуються більше 17 мільйонів власника ігрової консолі Xbox. Таким чином, припускають фахівці, плеєри Zune, раніше офіційно доступні тільки у США та Канаді, почнуть продавати у тих країнах, де доступний Xbox.
Нагадаємо, у 2007 році Microsoft Zune потрапив у список розчарувань року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus