USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мінінфраструктури погодило звільнення директора ЛПЕ

29 Червня 2017 10:48
Луцьке підприємство електротранспорту найближчим часом може отримати нового виконувача обов’язків директора, адже Міністерство інфраструктури погодило звільнення нинішнього очільника Ігоря Грицюка.

Про це йшлося під час чергової 26-ї сесії Луцької міської ради.

Як зауважив виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук, нещодавно міськрада отримала відповідне погодження, необхідне для звільнення директора.

«Це людина, яка давно не займається господарською діяльністю підприємства, а політикою – транслює в ЗМІ речі, які йому кажуть», - заявив Ігор Поліщук та додав, що якби Ігор Грицюк займався б менше політикою, а більше господарською діяльністю, то ситуація була б іншою.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ПОЛІТИЧНА СТРАТЕГІЯ» ЩЕ ДИРЕКТОРА ЛПЕ ІГОРЯ ГРИЦЮКА

Відтак, зі слів посадовця, відповідно до процедури оголосять конкурс, визначать т.в.о. директора, який буде розбиратись з фінансовим станом ЛПЕ.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, депутати міськради рекомендували звільнити Ігоря Грицюка за зловживання та численні претензії до його роботи.

А під час наради трудового колективу, яка нещодавно відбулася, Ігор Грицюк погрожував звільненням «усім, хто посміє протестувати чи багато говоритиме».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пасажир Показати IP 29 Червня 2017 17:52
Так що з валідаторами у тролейбусах??? Останнім часом не видно...і 3млн, 200тис, просто так міська рада викинула на вітер??? Де ці хто голосовав і підтримував????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus