USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міська влада на Волині не хоче розвивати ОСББ

6 Лютого 2014 18:30
У Ковелі на розвиток ОСББ ні у 2011, ні у 2012, ні у 2013 році кошти не виділялися. Хоча відповідні звернення щороку адресував місцевій владі керівник Ковельської ради голів ОСББ Сергій Кошарук. У новому бюджеті теж не передбачили грошей на ОСББ.

Голови ковельських ОСББ сподівалися, що депутати міської ради приймуть місцеву Програму відшкодування відсотків по кредитах для Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на впровадження енергозберігаючих заходів на 2014-2015 роки, аналог якої діє у Луцьку. Однак вкотре ковельська влада проігнорувала бажання ковельських ОСББ.

Зі слів Сергія Кошарука, реалізація Програми дозволила б залучити в господарський комплекс Ковеля позабюджетні кошти в обсязі 4 мільйони, що реально дозволило б покращити технічний стан будівель ОСББ, посприяло залученню інвестицій у місто та створило основу для пожвавлення місцевого будівельного бізнесу та створення нових робочих місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НОНА Показати IP 6 Лютого 2014 21:01
Кошарук звичайне тріпло яке ніяк не може змиритися з тим, що він вже не мер. Постійно гризеться з мером Кіндером і намагається пропіаритися при любій нагоді. Складається таке враження, що його вже просто ні хто не сприймає, ні один депутатський запит Кошарука не проходить процедури голосування. По його поведінці можна зробити висновок, що він виношує плани знову стати мером і зараз шукає до якої політичної сили причепитися. Короче молодий, перспективний "космонавт".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus