USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мітингарі відстояли своє: облспоживспілка знову на «коні»

25 Червня 2014 11:49
Депутати Луцької міської ради знову змінили своє рішення щодо договору з облспоживспілкою. Приймати своє рішення їм допомагали підприємці Завокзального ринку.

Про це йшлося під час 61-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 25-го червня.

Нагадаємо, раніше депутати Луцькради прийняли рішення про розірвання договору з орендарем – облспоживспілкою.

«Враховуючи колективні звернення підприємців Завокзального ринку після прийняття рішення, була створена тимчасова комісія, яка вивчала це питання й вона не виявила систематичних і грубих порушень облспоживспілкою», - звернувся до присутніх Євгеній Ткачук.

З його точкою зору не погодився депутат Павло Данильчук.

«Ви говорите, що підстав для розірвання договору немає. Однак, говориться про те, що структурні підрозділи не показали, що місто Луцьк при роботі посередника отримує, і який би був дохід напряму. Підприємцями маніпулюють представники облспоживспілки й зацікавлені депутати в міськраді», - висловлює свою точку зору Павло Данильчук.

Його підтримав і депутат Луцькради Андрій Козюра.

«Раніше були підстави для розірвання договору, й ми угоду розірвали, а тепер кажуть, що немає підстав, як так виходить!? Пропаганда облспоживспілки, як і російська, робить свою роботу. Однак, ми розуміємо, що 20 мільйонів гривень щороку у бюджет міста не будуть зайвими. Я не погоджуюся з тим, як формувалася комісія і з її рішенням», - наголошує на цьому Андрій Козюра.

Назвав непрофесійною комісію, яка вивчала конфлікт облспоживспілки й підприємців депутат Юрій Вега.

«Комісія, яка діяла – неефективна. Я був призначений у її склад, однак відмовився, бо вона була сформована неналежно», - зауважую Юрій Вега .

До депутатів вернувся представник підприємців, які зібралися під стінами адмінбудівлі з плакатами, В’ячеслав Орлов.

«Я прошу, аби ви скасували рішення про скасування договору з облспоживспілкою. У нас виходить так: щоразу, як в місті міняється мер, депутатський корпус, то постійно піднімається питання про Варшавський ринок. Підприємці заморилися. Ми боїмося, що замість 60 гривень будемо платити 60 доларів у супермаркетах, які розбудовують», - говорить.

Сказав своє слово ще один підприємець, Олександр Пасічник.

«Треба розривати договір з облспоживспілкою, бо вона не надає землю в оренду всім підприємцям, не розробляє план модернізації, а також є звернення підприємців про розкрадання грошей облспоживспілкою», - каже Олександр Пасічник.

Зваживши на всі обставити, депутати проголосували за те, аби скасувати своє рішення про розірвання договору з облспоживспілкою. Проголосували «За» 26 обранців громади.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 25 Червня 2014 11:53
данило іди нахуй і козюру з собою забери
верніть до Анонім Показати IP 25 Червня 2014 12:24
сашу та борю..пастухів нам..горгут 4 міліона в місяць чистими і рабів дві тисячі..(по договору) які будуть платити по договору за свої місця як за арендовані в супермаркетах..і будувати енічого не треба..горгут сказав,іовенко сказала..юридично там рабство..пасічникі скоро розведуть знов рукамиі і скажуть він казав що не буде так робити..дитячий садок і 4 міліона в місяць..а депутати знають що більшість осінню не попаде то яка різниця що там і як..копійчина..великий економіст яковлєв і старий ринок подарить ..нащо тому місту гроші..раби горгутам нужнєє..вони є були і будуть а ви на фронт або в стойло..клімчук вон вже потрохи в тєми знов вертається..кріпосне право тут назавжди..?
акт Показати IP 25 Червня 2014 12:29
провів пристаркуватий начальник ківерцовській..разом з молодєющім мером..групен..вітаєм з придбанням по новій групи худоби для власного вжитку!
дотебе до акт Показати IP 25 Червня 2014 18:36
порахуй видатки і не бреши людям, підприємці молдці, зрозуміли, без спілки їх випруть з ринка
да до дотебе Показати IP 25 Червня 2014 19:33
60 грн ціна за послуги і в юванті..а не за підмітання асфальту..молодець лисий!батиареї опалення в металоконструкцію!
ліник до да Показати IP 25 Червня 2014 19:37
з сином Ткачука наставили металоконструкцій магазинів де пальцом тикнули на карті місто тоже з них має 2.50 і все.як і з нас.тільки в нас горгут який може що захоче з новим договором.він і з старим доїв на пожертви а з новим -тільки порядковий номер без площі і місця на плані взафіксованого..порядковий номер..ті десять підприємців що там стояли з співробітниками ринку то ..порахуй і є..
Думка Показати IP 25 Червня 2014 12:31
Пора базары разгонять... Пидпрыемцы пусть едут в села, экономику поднимают...
лучани Показати IP 25 Червня 2014 12:39
Нехай Варшавка стоянку зробить для клієнтів, а не перегороджує вулиці міста.
всіх до лучани Показати IP 25 Червня 2014 13:10
на фронт
всіх на кромберг і до всіх Показати IP 25 Червня 2014 13:12
верньом срану народу!нагінай і властвуй
Знаючий Показати IP 25 Червня 2014 13:11
Не облспоживспілка "на коні", а Горгут та ще купка примазанців, які задармо, фактично використовуючи державне майно (бо майно кооперації створене та нарощене до таких масштабів по своїй природі є державним, а спілки і ониє, прикриваючись пайовиками мають на цьому "пожиттєвий" дивіденд), будуть і далі класти собі в карман десятки тисяч гривень в місяць. Не забудуть і про державних "мужів", які протягнули скасування даного рішення.
дєпутати до Знаючий Показати IP 25 Червня 2014 13:22
відправлять смс 565 і заснуть з спокійною соваістю..іміджевий підприємєц женя ткачук зїздить знов в групє людей потримає для фото бронєжілєт куплений на зібрані гроші напару з "благодійником фондом" яручиком..а потім вернуться в луцьк і начнуть тратити десятки тисяч грнвень на бігборди та журналістів..щоб сорздати гпзовським вибарцам імідж-"о я знаю того мужика він бізнесьор і памагає всєм.." оці фрази тупого лохтората і двигають їх по жизні..не далеко шановні нові та старі лучсрани пішли ви від Тамбова та луганськів...хіба кричите коли випєте чи в компанії коли треба умом свєркути вже другі лозунги..але тільки кричите а нутро то те..того і тролі тут так валять того і путлєр так витанцьовує..європейци які не хочуть думати..ждуть халяви та вибитись в люди як брєжнєв учив..а в старості після того як все піде коту під хвіст того самого і внуків учите..дітям помагаєте..таке життя..нічого людми після войни ще гірше жили..то все сложно-женя лохторат жде!
Андрій Показати IP 25 Червня 2014 13:49
Кажуть,як що не відомо про що йде мова,то мова йде про гроші.В даному випадку гроші чималі.Цікава технологія знаходження підстав для прийняття тих чи інших рішень.Сьогодні колективний орган якого обрала громада знаходить підставу для прийняття рішення на благо громади,завтра він же вирішує,що це благо громаді не потрібне.Вгадайте з трьох разів,що стимулює окремих депутатів для прийняття таких рішень?Як довго ви будите тримати народ за лохів?Я думаю,що час уже втрутитися прокуратурі і порахувати втрати громади міста від такої оборудки.
Привіт із Рівного Показати IP 25 Червня 2014 14:16
На сраці вони, а не на коні=)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus