USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міськрада покинула напризволяще груші та альтанки цукрового заводу

29 Жовтня 2015 22:30
Депутати Луцької міської ради проголосували за відмову у прийняття в міську комунальну власність альтанок та плодових дерев, що знаходяться на території Гнідавського цукрового заводу.

Про таку ініціативу під час засідання 80-ої сесії Луцької міськради 28 жовтня повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко.

«З 2009 року у ремонтні роботи цих альтанок не вклали жодної гривні. Дерева 1956 року посадки також жодної цінності не мають, тож усіх їх треба знести. До того ж, фонд держмайна, як завжди, жодної ініціативи не виявляє», - зазначила Грабко.

Її підтримав у Луцькій міський голова Микола Романюк, який зауважив, що потрібно завести нову альтанку, бо це буде значно дешевше, ніж полагодити стару.

Тому, рішенням більшості обранців громади, відмовились від приймати у комунальну власність п’ять альтанок, які знаходяться на вулицях Невського, 2, 4, 6; а також на вулицях Корольова, 8 та вулиці Ландау, 5 у Луцьку. Усі ці альтанки визнали технічно зношеними та такими, що знаходяться у незадовільному стані. Вони перебувають на балансі публічного акціонерного товариства «Гнідавський цукровий завод».

Окрім того, ліквідують 16 плодових груш цукрового заводу, що знаходяться на вулиці Ранковій, 1 у Луцьку зв’язку з тим, що дерева - перестійного віку та потребують видалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хлоп Показати IP 29 Жовтня 2015 23:41
Впевнений, альтанки з цими плодовими деревами могли б стати окрасою фонду "Новий Луцьк". Там напризволяще таке не кидають, тiльки пiдбирають!
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 09:21
Дерева треба знести... А Ви посадили за своє життя хоча б одне дерево?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus