USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд зобов’язав Сапожнікова відкрити інформацію, кому давав квартири

13 Травня 2016 10:22
Суд повністю задовольнив позов голови ГО “Україна+Польща” Анатолія Бідзюри до міського голови Нововолинська Віктора Сапожнікова щодо ненадання інформації на запит про те, хто з місцевих чиновників і правоохоронців впродовж 2004-2015 років отримав від влади житло чи земельну ділянку.

Останнє судове засідання відбулося в Іваничівському районному суді 12 травня 2016 року.

Інформацію про рішення суду та скановані копії документів Інформаційне агентство Волинські Новини отримало з власних джерел.

Нагадаємо, Анатолій Бідзюра подав адміністративний позов до нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова про визнання протиправною його бездіяльності на посаді міського голови, у зв’язку із ненаданням відповідей на його інформаційні запити про розподіл комунальних квартир громадянам та місцевим і державним службовцям у місті Нововолинську за період із 2004 по 2015 роки. «Визнати протиправними дії Нововолинського міського голови Сапожнікова Віктора Борисовича та Виконавчого комітету Нововлинської міськох ради щодо відмови у наданні інформації на запит Бідзюри Анатолія Миколайовича щодо доступу до публічної інформації №96 інформацію від 16.112015 року в частині наданні копій рішень виконавчого комітету Нововлинської міськох ради про надання житла у місті Нововолинську службовцям у місті Нововолинську протягом 2004-2015 років», - йдеться у постанові.

Суд зобов’язав Віктора Сапожнікова надати Анатолію Бідзюрі всю інформацію відповідно до запиту.
Нагадаємо, під час попереднього засідання суд відклав розгляд справи, бо «у суд подали на Сапожнікова з міськради, а треба було на Сапожнікова з виконкому».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus