USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Місцеві виробники не хочуть харчувати луцьких школярів

22 Січня 2014 08:50
Тендери на закупівлю продуктів харчування для шкіл та садочків міста досі не проведені. А місцеві виробники не надто поспішають брати участь у конкурсі.

Про це розповів перший заступник міського голови Святослав Кравчук у ефірі телеканалу «Нова Волинь» вчора, 21 січня.

Зі слів посадовця, після прийняття бюджету міста буде оголошений конкурс.

«Ми ще не маємо на цей рік бюджету, а 1/12 минулорічного бюджету менша за цінові пропозиції цього року є проблема по забезпеченню маслом, після бюджету оголосимо конкурс. Та учасники тендеру часто безвідповідально підходять до цього, документи не завжди оформлені якісно», - розповів Святослав Кравчук.

Він зауважив, що зазвичай у тендерах беруть участь посередники.

«Наші виробники не хочуть приймати участь у тендерних торгах. Є така проблема. Цими питаннями часто займаються посередники. Але діти не отримуватимуть менш калорійну продукцію», - зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus