USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Під Верховною Радою побили нардепа Барну

17 Жовтня 2017 19:19
Учасники акції біля парламенту напали на народного депутата від фракції "Блоку Петра Порошенка" Олега Барну.

Як повідомляє УНІАН, це відбулося в момент, коли депутат намагався пройти крізь натовп мітингувальників на площі Конституції.

Деякі учасники акції почали кидати у Барну різними предметами та штовхати. Дехто з мітингувальників обурювався, що депутат залишає будівлю парламенту. При цьому лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі, який проходив повз, почав разом із своїми охоронцями захищати депутата від нападників.

Після штовханини в інцидент втрутилися працівники поліції, які оточили Барну та вивели з натовпу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, зранку під Верховною Радою відбувається мітинг, учасники якого вимагають скасування депутатської недоторканності, внесення змін до виборчого законодавства, а також створення Антикорупційного суду.

Ще вдень позафракційний народний депутат Володимир Парасюк пошарпався з начальником Управління державної охорони Валерієм Гелетеєм, а мітингувальники закидали яйцями депутата від БПП Олексія Гончаренка.

Ввечері активісти встановили у Маріїнському парку та на площі Конституції намети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 17 Жовтня 2017 19:32
Це той самий нардеп шо Арсенія Яценюка колись з трибуни за я...ця стягнув?
ххх Показати IP 17 Жовтня 2017 19:51
прогнозовано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus