USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мітингувальники під Луцьком не пропустили автобус з пасажирами. Виник конфлікт

4 Травня 2017 13:55
Мітингувальники припускають, що на поля фільтрації Гнідавського заводу скидають фекалії та, ймовірно, трупи тварин. Мітинг триває. Про це з місця події повідомляє журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини.

Нагадаємо, поблизу села Баїв Луцького району сьогодні близько 12 години протестуючі перекрили рух автотранспорту в обох напрямках на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк».

За станом на 13.55 після суперечки, мітингувальники вирішили пропустити автобус. Блокування руху автомобілів триває.

За станом на 13.45 виник конфлікт мітингувальників з пасажирами автобуса Луцьк-Львів. Деякі пасажири поспішали на похорон.


За станом на 13.30 перекриття траси триває. Мешканці нарікають, що Гнідавський цукровий завод не забезпечив належну охорону власних полів фільтрації. Тому туди зливають фекалії та, як припускають волиняни, скидають трупи тварин з різних підприємств, що займаються виготовленням ковбас.

На акції присутній заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук. З його слів, муніципальна поліція не може забезпечити цілодобове чергування на місцях зливання нечистот, однак готова реагувати на виклики волинян.

Мітингувальники наразі формують вимоги у письмовому зверненні до влади, збирають підписи.

Зі слів заступника міського голови, нарада щодо цього питання відбудеться 10 травня. Костянтин Петрочук закликав долучитися до обговорення і представників ініціативної групи.



Своєю чергою, директор підприємства, що виготовляє біопаливо, і яке, припускали, є джерелом неприємних запахів у Луцьку, Дмитро Захаров повідомив, що на об'єкті встановлюватимуть нове очисне обладнання. У перспективі планують створити біогазовий комплекс, який отримуватиме біогаз з відходів виробництва. Таким чином, з його слів, підприємство зменшить викиди.



Нагадаємо, відомості про факт перекриття поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події.

Як повідомлялося раніше, джерелом нестерпного запаху, який останнім часом шириться містом, можуть бути поля фільтрації Гнідавського цукрового заводу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Луцьк Показати IP 4 Травня 2017 14:00
А куди діваються фекалії протестувальників? Будь ласка, проведіть розслідування.
Анонім до Луцьк Показати IP 4 Травня 2017 15:37
Провели розслідування - Вам показати?
кхе Показати IP 4 Травня 2017 14:06
Хоч я і постійно їзджу на Львів, але цю акцію підтримую бо доки різним не засвербить то нічого і не буде. Тримайтесь Люди.
пфе до кхе Показати IP 4 Травня 2017 15:23
ну от будете наступного разу там проїздити - не полінуйтеся, наберіть бочку смороду і випустіть різним біля їхніх домівок
User до кхе Показати IP 4 Травня 2017 15:25
Коли у тебе (не дай Боже) заболить зуб так що на стіну лізти хочеться, і ти поїдеш до лікаря, а тут стадо ходить по переходу, бо їх щось там бачите не влаштовує, тоді згадаєш про свою підтримку акції. Можеш навіть почати ходити разом із ними, куди тобі спішити?
!!! до User Показати IP 4 Травня 2017 20:08
Ти б пожив би там клоун, побіг би перший коліньми по авсфальті повзати. Стадо в тебе в сім"ї, та нажаль ти не голова стада раз так виловлюєшся.
Кастрюлька Показати IP 4 Травня 2017 14:31
Побачив мiтингувальника, дав по iпальнику...
хвіст до Кастрюлька Показати IP 4 Травня 2017 15:41
побачив Кастрюльку , дав по iпальнику.. щоб не розкривав
111 до Кастрюлька Показати IP 4 Травня 2017 20:11
Виварка, маєш бажання отрмати по іба...ку? Та скупатись в тому смороді, ти напиши, організуємо.
Сергій Показати IP 4 Травня 2017 14:36
акція ще триває?
миколай до Сергій Показати IP 4 Травня 2017 15:18
так. а ви хочете швиденько підвезти чай-каву-гарячі пиріжки?
Їван до миколай Показати IP 4 Травня 2017 16:37
Їсти - не $рати, можна почекати
лучанка Показати IP 4 Травня 2017 14:41
в мене бабуся живе в Городищі 1,ви просто не уявляєте який там стоїть сморід!!! смердить так нема як дихнути , пече в горлі...я не знаю як там живуть люди постійно! а маленькі діти чим вони дихають????
криворожанин до лучанка Показати IP 4 Травня 2017 15:11
в мене Теща живе в Городищі 1, ви не повірите - я туди з аквалангом іздю
Лучанин Показати IP 4 Травня 2017 14:58
Щоб запобігти зливанню незаконних нечистот потрібно поставити цілодобове чергування муніципалів.Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук дав відповідь на це запитання:"муніципальна поліція не може забезпечити цілодобове чергування на місцях зливання нечистот".От і як говориться "Приплыли!".Тобто надалі нічого не зміниться.І надалі будуть зливати нечистоти без дозволу в ту пору коли не буде муніципалів!
криворожанин до Лучанин Показати IP 4 Травня 2017 15:16
жоден муніципалець не буде вступати в полеміку з людиною, в якої є такий вагомий аргумент, як труба г*вновоза, наповненого нічним золотом
Анонім до Лучанин Показати IP 4 Травня 2017 18:51
Смерділо і без нечистот. Зараз нічого вивозять, ва запах залишається. Так сталось, що з вини місцевої влади Гірка Полонка лишилась без каналізації. А люди чому повинні нюхати це все?
Українка Показати IP 4 Травня 2017 15:37
Люди молодці
Волинянин Показати IP 4 Травня 2017 17:00
Людей підтримую повністю !!! Сморід нестерпний ! Жарти щодо мітингувальників недоречні !!! Тільки такими заходами можна спонукати ліниву владу до дій !!!
Анонім до Волинянин Показати IP 4 Травня 2017 17:31
Я фігєю. Ті к*кашки їм влада з Києва привозить? Як немає культури співмешкання, то до чого влада. Сільська головиха з Гіркої Полонки сказала,що возять фекалії туди, бо в призначене місце далеко і дорого. Ну от знайшли близько ідешево.. Які вони молодці? Молодці були б, коли згодилися платити за утилізацію і утилізували б заправилами своє ж г@м о
Aero до Волинянин Показати IP 4 Травня 2017 17:35
Якими такими заходами спонукати? Перекриттям траси? А в чому винні люди, які їдуть по своїх справах? Вони винні у смороді? Ні. То чому вони повинні страждати? Якщо селяни вважають, що винен Гнідавський цукровий завод, то хай ідуть перекривають прохідну заводу, б'ють пику директору, зупиняють заводські автівки, ітд. Яким боком тут траса? Таке враження, що деякі люди в нас із головою не дружать, і проста логіка для них - вкрай складна і недоступна річ.
луцьк Показати IP 4 Травня 2017 17:13
То,для чого тих муніципалів кормим,ще просять гроші на форму. Хто зацікавлений в їх триманні,яка з них користь ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus