USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під Луцьком протестувальники перекрили трасу на Львів

4 Травня 2017 13:09
Поблизу села Баїв Луцького району сьогодні близько 12 години протестуючі перекрили рух автотранспорту в обох напрямках на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк».

Про це повідомляє прес-служба волинської полції.

Близько 70 волинян безперервно ходять по пішохідному переходу. У такий спосіб громадяни намагаються привернути увагу влади та громадськості до вирішення питання щодо неприємного запаху з фільтраційних полів.

Охорону правопорядку та забезпечення безпеки дорожнього руху здійснюють 6 співробітників Луцького відділення поліції.

Відомості поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події.

Як повідомлялося, джерелом нестерпного запаху, який останнім часом шириться містом, можуть бути поля фільтрації Гнідавського цукрового заводу.

Проте, не виключають і можливість несанкціонованих зливів від інших виробництв – зокрема, після минулорічного скандалу підозрюють «ковбасників». Голова правління ПАТ «Гнідавський цукровий завод» Ростислав Новосад каже, що територія полів закрита, але він не виключає ймовірність того, що хтось має ключ та зливає сюди відходи тихцем.

Справедливості заради Новосад зауважує, що близько 70% відходів, які виливають на поля, з Вересневого. Ще близько 20 машин на тиждень офіційно привозить Гірка Полонка. В теорії вирішення проблеми доволі просте: заборонити доставляти стоки з цих сіл. Проте це, зі слів місцевої влади, спричинить ще більшу катастрофу.

Варто додати, роботу підприємств, що спричиняють сморід у Луцьку, планують призупинити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Українка Показати IP 4 Травня 2017 13:42
Ця бездіяльність влади місцевої має припинитись.
Рук Показати IP 4 Травня 2017 13:50
Там проїхати неможливо. А як місцеві живуть? Напевно, правда, що людина до всього пристосовується. І до нашої влади теж.
Жителька Полонки Показати IP 4 Травня 2017 13:51
Чому в Полонку не повідомили? Тут теж би перекрили! А то всі автобуси, фури і легковушки їдуть через Полонку і не паряться перекриттям дороги
... до Жителька Полонки Показати IP 4 Травня 2017 14:12
Вже і в Полонці перекрили
Лучанин Показати IP 5 Травня 2017 09:05
Нещодавно сам був присутнім в лабораторії цукрового заводу,працівники лабораторії розказували і показували препарат що нейтралізує запах,що ми можемо вдихати від відходів виробництва,це слабкий запах хлору.Але той запах який ми можемо вдихати проїзджаючи той район зовсім відрізняється від того що сходить від цукрового заводу.Так може пахнути хіба відходи ковбасного виробництва,або нечистоти з асінізаторів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus