USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Мітингувальники заблокували вхід у адмінприміщення Волинської митниці

25 Квітня 2016 14:09
Після перекриття міжнародної траси «Київ-Ягодин» у селі Старовойтове біля кордону із Польщею мітингувальники у складі майже 400 осіб перемістилися у повному складі у село Римачі безпосередньо до будівлі Волинської митниці. Там, вони заблокували вхід у адмінприміщення митниці і вимагають зустрітися з виконувачем обов’язків митниці Олександром Шавлаком.

Нагадаємо, на Волинській митниці уже понад три тижні триває безстрокова акція. Її організували громадські активісти та місцеві підприємці. Їхні головні вимоги – звільнення виконувача обов’язків начальника Волинської митниці Олександра Шавлака, в жодному разі не призначення його на вакантну посаду, припинення призначення очільниками Волинської митниці керівників-«гастролерів».

Як пояснив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова Громадської організації «Волинські патріоти» Володимир Красуля, активісти 20-ий день беруть участь в мирній акції протесту і досі їх ніхто не почув.

Перекриття траси не дало очікуваних результатів, тому саме зараз своїми тілами активісти перекрили всі входи і виходи у адмінприміщення митниці і вимагають, щоб до них вийшов Олександр Шавлак. Наразі, жодної реакції з боку адміністрації митниці немає. Поруч за правопорядком стежить поліція.

ІА Волинські Новини повідомляло раніше, що на Волинській митниці виникла криза через псевдореформи нового керівника-«гастролера». Трудовий колектив виступив проти нового виконувача обов’язків з Чернігова й заявив про адміністративний тиск на працівників. Невдоволення висловлює й громадськість, яка організувала безстроковий пікет.

ЧИТАТИ ЩЕ: 16 ДЕНЬ ПРОТЕСТУ НА ВОЛИНСЬКІЙ МИТНИЦІ: КЕРІВНИК «ТІКАЄ» ВІД КОЛЕКТИВУ

22 квітня виконувач обов’язків керівника Волинської митниці Олександр Шавлак не приїхав на зустріч з громадськістю краю та вкотре проігнорував вимогу керівника області з’явитися на засідання. Його дії назвали неповагою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Їхав по дорозі Показати IP 25 Квітня 2016 14:20
готовий був роздерти тих "активістів Никитюка"...але їх там 94 людини..часу в пробці було достатнь щоб порахувати))))Так що це казка про 400осіб які напевне розказував синій Красуля)))
манька Показати IP 25 Квітня 2016 14:38
от микитюк дає, може ще і начальником стане, або із своїх когось проштовхне...
до іхав Показати IP 25 Квітня 2016 14:43
пощитай пальці в одному місці нас 500 чоловік
нхя не смішно Показати IP 25 Квітня 2016 14:56
Контрабандисти і їх проплачені хо****. Всіх на нари.
люди Показати IP 25 Квітня 2016 15:16
микитюк начальник митниці і буде все нормально
Знайома до люди Показати IP 25 Квітня 2016 16:14
Він уже був і де було це добро ? Хапуга .....
Бунт Показати IP 25 Квітня 2016 15:53
А де відео як ці "тітушки" розгромили митницю включно з кабінетом начальника!!! Що герої проти жінок????????? Від поліції, ці герої тікали так, що рознесли турнікет!
Валерян Показати IP 25 Квітня 2016 16:18
Які там підприємці??? Хто з тих мітингарів є суб'єктом ЗЕД???? Там частина турійськіх сигаретників, частина працівники Микитюкової "Аміли", та їхні родичі!!! Що ви пишете, яка там громадкість?...громадськість в цей час на робочих місцях знаходиться, а це проплачений зброд!!!
Волинянин Показати IP 25 Квітня 2016 21:27
И ВСЕ ПОНИМАЮТ ЧТО ДВИЖЕНИЕ ЗА КОРМУШКУ А НЕ ЗА ЗАРПЛАТУ А ЗА ЧТОБЫ ВЗЯТКИ БРАТЬ ! ЖЕСТЬ !
ЕКОЛОГ Показати IP 25 Квітня 2016 21:57
РОМА І ВОЛОДЯ ДАЖЕ НЕ ДУМАЙТЕ!!!!!
ковельчанка Показати IP 26 Квітня 2016 12:07
Громадскість- це не спільнота свідомих та патріотичних сил.Це так звана" громадскість"-пристусованців, яким треба свої микитюки та йому подібні. Звикли волиняки-поліщуки жити за рахунок контрабанди і совість зажиріла.Цілі містечка митників та віли у спиртовиків та синаретчиків.Люди розберуться .Ми живемо в той час-що все стає явним відразу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus