USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Що ремонтуватимуть у луцьких школах та ДНЗ у 2018

21 Грудня 2017 23:19
У 2018 році у навчальних закладах Луцька запланували низку капремонтів, зокрема басейну, дахів та систем опалення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 грудня.

Які витрати передбачені на проведення ремонтів доповіла начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

«Щодо капремонтів, то ми передбачаємо 900 тисяч гривень для ремонту санвузлів з душовими у таборі «Ровесник», також на ремонт одного з дахів - 400 тисяч гривень. На ремонт фасаду Будинку вчителя - 700 тисяч гривень.

У гімназії №21 протікає чаша басейну, в ній знайшли тріщину, її трохи укріпили, але в майбутньому це може підмивати саму будівлю, тому передбачаємо гроші на ремонт. Ще закладаємо 700 тисяч гривень на заміну старої системи опалення в ДНЗ № 19, аби забезпечити належний тепловий режим. На школу №3 потрібно 750 тисяч гривень, адже там є постійна проблема - потрібно час від часу укріплювати школу, щоб вона була в безпечному стані. Закладаємо гроші й на ремонти шатрових дахів у школах №5 і №7. Для школи №9 плануємо зробити систему водовідведення, адже поряд річка Сапалаївка і є проблеми з відкачкою води», - розповіла посадовець.

Щодо виділення коштів на завершення будівництва школи № 27, то учасники засідання вирішили передбачити фінансування після того, як надійде транш із ДФРР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus