USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Модернізація тепломереж у Луцьку: встановлення ІТП відтермінували

20 Серпня 2018 12:14
За кошти ЄБРР з 2016 року у Луцьку перейшли до процесу модернізації тепломереж. У 2018 мали встановлювати індивідуальні теплові пункти, втім, пояснюють фахівці ДПК «Луцьктепло», процес затягується через бюрократичну процедуру й переноситься на 2019 рік.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Заступник директора ДКП «Луцьктепло» Віктор Мельник пояснив, що встановлювати ІТП мали цього року, але не встигають.

«Ми самі не думали, що все це так затягнеться, але є певна процедура й ми мусимо її дотримуватися. Тому встановлення ІТП переноситься на час після прийдешнього опалювального сезону. Зауважу, що цього року ми інтенсивно працюємо по проекту ЄБРР, за рік заплановано змінити 7 км мереж», - пояснив Віктор Мельник.

Нагадаємо, що проект передбачає встановлення 228 індивідуальних теплових пунктів в луцьких багатоповерхівках за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Щодо адрес будинків то в «Луцьктепло» визначилися ще в 2016 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оптимістка Показати IP 20 Серпня 2018 13:02
Чому ж тобі з жильців на лічильники та труби збирають кошти? За обслуговування будинку потім менше виставлять ??? А кошти виділені, як завжди спишуть....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus